Cultura & Media

“ZIUA PORTILOR DESCHISE”

In data de  28 mai 2011 ca avea loc „Ziua Portilor Deschise”  la Asociatia Culturala Noua Acropola, Filiala Iasi.

Cu aceasta ocazie, veti avea posibilitatea de a vizita sediul nostru, de a vedea locul de desfasurare a activitatilor pe care le sustinem, de a participa la un program alcatuit din vizionari de filme, concursuri, ateliere diverse de creatie,  si bineinteles de a ne cunoaste mai bine la un ceai si la o discutie prietenoasa.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, am impartit programul  in doua intervale orare:

–          De la ora 16: 00 – 18:00 –  activitati pentru COPII si PARINTI: Face Painting, Turnir si dans medieval, orgami, concurs de Construit in miniatura, Vizionare de desene animate, Povesti pentru copii, pantomima ..

–          De la ora 18:00 – 20:00 –  activitati pentru TINERI si ADULTI:Vizionare de Filme, Slide-uri cu poze, Turnir si dans medieval, Concurs de Sculptura in fructe, Origami, Atelier de realizare a unor obiecte din ata innodata, pantomima, mese rotunde de discutie filosofice..

Speram ca in felul acesta sa ne cunoastem mai bine si sa putem colabora mai eficient pentru a aduce in spatiul public iesean cat mai multe lucruri frumoase.

Va rugam sa confirmati participarea telefonic la 0232 / 278 111 sau 0740 888 111 sau prin e-mail la na-iasi@noua-acropola.ro.

Loc de participare: str. Mihai Eminescu nr. 7 iasi, langa restaurantul Bolta Rece

Cateva informatii despre noi..

Intemeiata in anul 1957, in Buenos Aires, Argentina, de catre Proj. Jorge Angel Livraga Rizzi si prezenta in peste cincizeci de tari si state, NOUA ACROPOLA, este in primul rand, o Scoala de Filozofie in maniera clasica, care ofera posibilitatea de a trece de la completare idelor la trairea lor.

Noua Acropola promoveaza Cultura Interioara, cu scopul de a stimula transformarea oamenilor, prin dezvoltarea valorilor morale, intelectuale si spirituale. Incurajam Voluntariatul ca expresia ectiva, concreta a trairii unor valori autentice: fraternitate, actiune justa, generozitate, imaginatie creatoare etc.

Credem ca prin intermediul filosofiei si al instrumentelor pe care aceasta le ofera, omul se poate cunoaste pe sine, poate descoperi solutii reale pentru probleme cotidiene si poate se apropie de partea esentiala a vietii. Filosofia ne propune sa regasim omul interior, puternic si curajos, capabil sa traisca pentru lucruri inalte si creator de civilizatie, diferit de consumatorul pasiv, model spre care suntem impinsi in mod constant.

De 20 de ani in Romania, Noua Acropola sustine si promoveaza o filosofie practica, folositoare vietii, care armonizeaza oamenii intre ei si cu lumea inconjuratoare, pentru ca fiecare sa accepte ceea ce este si sa lupte pentru ceea ce doreste sa devina. Intelegem filosofia ca mod de viata, ca motor de schimbare si ca o cale de actiune.

Asociatia Cultural Noua Acropola

Tel./Fax. 0232/278111 (Luni-Vineri: 19,00-21,00)

Mobil. 0740 888 111 sau  0741 394 303

Str. Mihai Eminescu Nr.7 Iasi

na-iasi@noua-acropola.ro

www.noua-acropola.ro

www.reproduceri-arheologice.ro

Pe facebook: http://www.facebook.com/pages/Noua-Acropola-Iasi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments