Termeni și condiţii

Câteva reguli pentru cei care sunt mai noi pe aici:

1.Utilizarea acestui website este echivalentă cu o confirmare a acceptării tuturor prevederilor de aici.

2. Materialele de pe acest blog aparțin autorului, unele materiale/fotografii sunt open source, iar altele au fost publicate cu acceptul autorilor.

3. Articolele de pe acest blog reprezintă opinii pur personale și NU au nici o legătură cu firmele, organizațiile sau instituțiile unde activez sau sunt colaborator.

4. Orice reproducere fără indicarea izvorului este oprită și se supune Legii nr. 8/1996 din 14/03/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe cât și modificărilor introduse prin Legea nr. 283 din 23 iunie 2004 și modificările introduse prin Ordonanța de Urgență 123 din 1 septembrie 2005.

5. Dacă doriți să promovați sau să preluați informații de pe acest blog intrați la CONTACT.

6. Orice persoană (fizica ori juridică) mă poate contacta pentru idei, propuneri, sugestii sau materiale de orice natură, în limitele bunului simț și al reglementărilor legale în vigoare.

7. Comentariile care nu au legătură cu subiectul din articol, sau care vor avea un limbaj obscen vor ajunge direct la gunoi.

8. Pe acest blog pot apărea unele articole scrise de alte persoane, prieteni, colaboratori sau advertiseri. Cuibus.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru eventuale nerespectări ale drepturilor de proprietate intelectuala provocate de conținutul acestor texte sau a materialelor publicitare.

9. Acest blog respectă protecția persoanelor, iar toate datele oferite de aceștia sunt utilizate conform legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronic.

Informațiile oferite de către utilizatori nu vor fi folosite în scopuri comerciale!