Advertising,  Casa si gradina

Copilul si animalul de companie

petpal_cuibus_blogToată copilăria m-am rugat de părinții mei să-mi cumpere un cățel dar mereu motivau că nu sunt destul de responsabilă să am grijă de unul. Timpul a trecut, eu m-am mai maturizat dar dorința mi-a rămas mereu în minte și suflet. Nu am renunțat la ea și profitam de fiecare ocazie să mă joc și să petrec timp cu animalele de companie ale prietenilor mei.
Într-o iarnă, pe neașteptate familia mea s-a hotărânt să-mi îndeplinească dorința și astfel l-am primit în sânul nostru pe Max. Minunea de cățel care ne bucură în fiecare zi, ne aduce zâmbetul pe buze și care animă atmosfera din casă. Este adevărat, un câine îți schimbă viața în totalitate, te responsabilizează dar îți aduce multe satisfacții și îți oferă afecțiune necondiționată. Este de neprețuit ce îți dăruiește năsucul lui umed și codița jucăușă.
Povesteam ceva mai devreme despre responsabilitate și evident, investiție financiară. La fel ca și noi, cățeii au nevoi la care noi trebuie să fim atenți și să luăm deciziile cele mai bune în ceea ce îi privește. În primul rând au nevoie de un veterniar care să le recomande cele necesare taliei și vârstei lor. În al doilea rând vin nevoile de alimentație, de igienă și totodată accesoriile care îi fac viața mai frumoasă și îi ocupă timpul într-un mod plăcut.
Noi acasă ne-am împărțit responsabilitățile în ceea ce îl privește pe Max și astfel are parte de toată atenția din partea noastră. La început a fost mai greu până ne-am acomodat și până Max s-a obișnuit cu fiecare dintre noi. I-am făcut un loc al lui unde doarme și bineînțeles un loc special unde își ia masa. Educația este un element foarte important în viața câinelui, el trebuie să discearnă ce are voie și ce nu are voie să facă în casă. Trebuie să îi acorzi multă răbdare și să fii o persoană perseverentă iar rezultatele se vor vedea imediat. Max ne uimește mereu cu inteligența lui.
Partea care-mi place cel mai mult este să îi caut tot felul de jucării, hamuri, suplimente alimentare, articole de îmbrăcăminte și tot felul de articole de îngrijire. Înainte pierdeam ore întregi în magazinul de la noi din oraș uitându-mă după astfel de lucruri. Acum timpul nu îmi mai permite să fac asta și am găsit o modalitate la îndemână unde pot să caut diferite produse și articole pentru Max. Am apelat la ajutorul internetului și am găsit magazinul petpal petshop online cu cele mai bune oferte, de unde pot alege o gamă largă de produse de la diferiți producători renumiți. Aleg tot ce îmi doresc și comand simplu și ușor iar de cele mai multe ori am parte de discount-uri ceea ce îmi bucură buzunarul.
Max pare foarte încântat de fiecare dată când îi cumpăr ceva nou. Le ronțăie și le plimbă prin toată casa. Când vine vorba despre îmbrăcăminte nu este foarte fericit, îi displace să îl îmbrac dar sunt nevoită pentru că este un câine de talie mică și este mai sensibil la frig decât ceilalți câini. Poate pare ceva deplasat dar chiar au nevoie de o susținere în plus față de blănița lor în zilele ploiase și friguroase..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments