Universitatea Cluj

„Ora de istorie U”, miercuri, la Cluj Arena!

Miercuri, 14 decembrie, începând cu ora 14:00 în sala de conferințe de la stadionul Dr. Mirceal Luca – Cluj Arena se va ține „Ora de istorie U”, la care vor participa 50 de copii, cu vârste între 7 și 14 ani, de la centrele de zi „Every Child” și Dumbrava Minunată” ale Fundației Române pentru Copii, Comunitate și Familie (FRCCF).Din cauza situației financiare precare, a problemelor de sănătate, a lipsei susținerii părintilor și a altor probleme, copiii sunt în risc de abandon scolar și în risc de a fi abandonați ori de a ajunge pe stradă. Zilnic, ei se confruntă cu lipsa hranei, a hainelor, încălțămintei, medicamentelor. Sunt copii din familii defavorizate și care vin zilnic la cele două centre FRCCF unde primesc o masă caldă, sprijin la teme, fac meditații, consiliere psihologică și sunt implicați în activități de petrecere a timpului liber.

„Șepcile rosii” vin în sprijinul acest copii mai puțin norocoși și cu această ocazie ei vor învăța, miercuri, câteva lucruri despre simbolul „U”, li se va povesti puțin din istoria acestui club de tradiție și, mai ales, vor primi cadouri din partea Universității Cluj. La eveniment vor participa directorul executiv Cosmin Irimieș, directorul sportiv Felix Grigore și antrenorul interimar Claudiu Niculescu.

Felicitări clubului Universitatea Cluj pentru acest acțiuni care aduc multă liniște sufletească și informează tânăra generație despre ce este cu adevăr acest simbol pe care unii îl cunosc doar din ziarele care de mutle ori nu prezintă adevărata față a lui U CLUJ!

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments