Universitatea Cluj

U CLUJ a castigat la TAS!!!

La multi ani UNIVERSITATEA CLUJ!Beep frf, lpf, duru, pinoBoc, prunea și altor jeguri din fruntea futebalului românesc care au încercat să elimine pe U CLUJ și pe Rapid București, două echipe de tradiție din fotbal românesc. În urmă cu puține momente conducerea clubului clujean, Universitatea Cluj, a fost înștiințată că au câștigat apelul făcut pentru obținerea licenței pentru sezonul următor în Liga 1, de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, astfel aceștia dau încă o palmă futebalului din România. U CLUJ a respectat întotdeauna regulile jocului deoarece este o echipă fair-play.

Felicitări celor care s-au luptat cu hârțogăriile, dl. Țiril și în special italianului Gianpaolo Monteneri, care ne-a reprezentat cu succes și nu în ultimul rând suporterilor care nu au avut liniște până astăzi!

U CLUJ și Rapid București și-au câștigat dreptul de a juca în liga 1 pe teren și acolo trebuie să rămână în continuare, restul e can-can!

 

“U” CLUJ NU MOARE! HAIDE “U”!

Respect Rapid București!

“S-a dovedit că Federaţia trebuia să aibă puţină răbdare cu noi. Toată situaţia a fost din cauza judecătorului sindic şi a situaţiei de incertitudine care tronează între legea sportivă şi legea insolvenţei din România. S-a făcut dreptate şi asta  mă bucură cel mai mult. Suntem pregătiţi de Liga 1”, a declarat Ionel Ganea pentru ProSport.

Încă odată s-a demonstrat că unde-i lege nu-i tocmeală, chiar dacă mafia din România crede că e mai presus de orice, legiuitorul din afară se ghidează doar după lege! Respect TAS!

p.s. așteptăm ca duru și jegurile din comisia de licențiere să dispară din futebalul românesc! Se aude FRF și LPF?!!!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments