Advertising

Allview P8 eMagic – un telefon care merita o husa pe masura

huse_allview_p8Printre ultimile telefoane scoase pe piata de catre cei de la Allview se numara P8 eMagic, un telefon care a aparut pe piata la sfarsitul lunii iunie. M-a atras acest model, fapt pentru care am zis ca e momentul sa imi cumpar un nou telefon. L-am cumparat si va voi spune de ce am fost incantat de el. Inainte insa, vreau sa va spun ce m-a nemultumit putin intr-o prima faza.

Telefonul comandat de mine nu a venit la pachet cu o husa, fapt pentru care a trebuit sa-mi comand urgent o husa Allview P8 eMagic. Nu imi place sa imi tin telefonul fara o husa, deoarece il scap din mana destul de des si vreau sa il stiu in siguranta. Am ales sa cumpar o husa de la Catmobile, un magazin de accesorii online. Aici am gasit o multime de modele de huse Allview P8 eMagic absolut minunate. Am optat pentru o husa din gel TPU negru, o husa care protejeaza foarte bine spatele si lateralele telefonului. Nu protejeaza partea din fata, insa nu ma deranjeaza, deoarece pentru protectia ecranului am ales o husa din sticla.

Revenind la motivele care m-au facut sa optez pentru acest model de telefon, vreau sa enumar cateva care m-au convins ca e telefonul pe care mi-l doresc:

  • Meniul lateral care permite accesarea cu usurinta a 15 aplicatii favorite;
  • Functia descarcare accelerata;
  • Dual SIM si slot pentru card (un punct in plus avand in vedere fapptul ca multe dintre telefoanele dual SIM nu au slot pentru card sau dau posibilitatea de a folosi fie 2 SIM-uri, fie un SIM si cardul de memorie);
  • Display generos de 5.5 inch;
  • Design fin si elegant.

Cred ca am facut o alegere buna si in privinta telefonului ales si in privinta husei. Insa, am ramas totusi cu gandul si la o husa de tip carte de la catmobile.ro si cred ca mi-o voi cumpara in curand, deoarece obisnuiesc sa schimb des husele si sa incerc diverse modele. La catmobile.ro am vazut ca au disponibile o multime de modele, deci am de unde alege..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Dan

Poate ne zici ceva si despre cat tine bateria? Despre cum apreciezi puterea de procesare a datelor (inclusiv viteza data de ram)? Ceva despre placa video si daca poate rula mkv-uri la nivel bun? Ar fi util si ceva despre evetuala posibilitate de a-l cupla la tv ca stick si sa rulezi filme direct de pe el? … nu de alta dar pot rezuma tot ce ai spus in : “imi place tel-ul ca arata bine si are aplicatii! Pacat ca a trebuit sa iau husa separat!!” – ceea ce e relativ jenant! :-)