Advertising

Responsabilizarea angajatilor prin materiale promotionale

Sunt un manager subtil si poate ca acestui fapt datorez succesul meu. Nu imi place sa le fac observatie in public angajatilor mei, sa le impun respectul, ci il castig cu fiecare decizie pe care o iau si tin cont de propunerile lor constructive. Imi place sa le fac cadouri de Craciun, de Paste, nu pierd nicio ocazie pentru a le dari lucruri utile.
De ceva timp, marturisesc ca aparusera cateva probleme in companie. Cinci dintre cei mai buni angajati intarziau in fiecare zi, iar colegii lor punctuali imi spuneau ca ar fi timpul sa iau masuri.
Ar fi fost o pierdere sa-i dau afara si nu-mi placea sa-i critic in sedinta. Atunci mi-a venit ideea salvatoare: materiale promotionale.
Voi transmite mesajul prin intermediul lor si trebuie neaparat sa fie ceasuri desteptatoare!
Aveam in minte mai multe mesaje:”Punctualitatea, cea mai buna carte de vizita”, “De ce exista ceas desteptator? Sa te trezesti la timp si sa fii punctual?”
Dar aveam si indoieli. Iata care erau acestea:
1) De regula se personalizeaza cani si tricouri, unde sa gasesc eu personalizare ceasuri?
2) Oamenii au mesaje gata scrise, nu accepta propunerile tale.
3) As fi vrut obiectele promotionale sa fie gata, daca ar fi fost posibil “ieri”, sa le pot darui si sa rezolv elegant problema.
Va marturisesc ca am facut multe nopti albe, pana cand am gasit partenerii potriviti: Magic Promo. In urma discutiei cu ei mi s-au spulberat toate indoielile si am rezolvat impreuna problema. CEASUL DESTEPTATOR METALIC POPA ARGINTIU era in stoc si in afara faptului ca este util oricui, arata fabulos. In 48 de ore materialele promotionale “de sedinta” erau livrate la sediul companiei cu mesajul ales impreuna cu reprezentantii magazinului care m-au consiliat.
Am convocat sedinta si toti angajatii si-au primit cadourile. Bucuria a fost nemarginita. Angajatii constiinciosi au spus: “Era timpul sa faci asta, boss, si ai facut-o intr-un mod al naibii de original”, iar cei care intarziau mi-au spus: “Nu se mai intampla! Acum avem desteptatoare.”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments