Tineret

Îmbrățișări gratuite

dscn1237.jpg

Evenimentul se va desfășura în 20 mai 2009, simultan în 111 orașe din țară, între orele 13:00 și 15:00 :)

Ideea de a face Îmbrățișări Gratuite și în România și chiar la nivel national a pornit de la o simplă observație: lumea din ziua de azi are nevoie de afecțiune mai mult ca niciodată și mai puțin timp decât oricând până acum pentru așa ceva.

Dacă acum ceva vreme familia avea un loc bine rezervat în viața fiecăruia dintre noi, în ziua de azi ne rămâne din ce în ce mai puțin timp pentru aceste momente de afecțiune și iubire. Deci, un gest surprinzător care să ne transmită afecțiune chiar și din partea unui străin ne poate aduce un zâmbet în viața noastră :)

Există cercetări științifice care spun că o îmbrățisare face chiar bine și pentru inima. Un motiv în plus ca să ne bucurăm de această campanie.

Lume Bună își propune să realizeze proiectul Îmbrățișări Gratuite în data de 20 mai 2009 alături de alte ONG-uri, grupuri de inițiativă și voluntari în peste 100 de orașe din România…mai exact 111 orase  :)

De ce 111 orase? Simplu:

“David întreabă: Mihail, facem urmatoare ediție în 111 orașe?

Mihail răspunde: Sigur David!”

Așadar, te invităm cu mic cu mare prin centrul acestor orașe pentru a primi Îmbrățișări Gratuite de la unul dintre voluntarii care vor fi acolo.

Voluntarii care vor oferi îmbrățișări gratuite vor avea o pancartă pe care va scrie Îmbrățișări Gratuite (Free Hugs).

Mai mult de atât, ORICINE poate fi un “cel care oferă îmbrățișări gratuite” alături de noi! Dacă ești interesat(a), înscrie-te și tu aici: LUMEBUNA..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rodica

Saluut! Multumim ca ai sustinut campania Imbratisari Gratuite la tine pe blog! Iti propunem, daca vrei, sa fii alaturi de Lume Buna si in continuare (lumebuna.ro/vrei-sa-ne-sustii). Iti vom oferi, ca si in cazul proiectului Imbratisari, un semn de recunostinta prin a te pune si noi in blogroll (lumebuna.ro/links).
Daca iti place proiectul si vrei sa faci mai mult decat un banner, poti scrie pe lumebuna.ro sau sa te implici ca voluntar in proiect (contact mihail.musat@lumebuna.ro).

O zi minunata!:)

Rodica (voluntar Lume Buna)