Love you Romania

Mai există și români corecți

masina-politie.jpg

Foto: razvanmarin.ro

Nu mi-a venit să cred când am auzit că mai există români corecți, cu atât mai puțin un polițist. Agentul Costel Neamțu, din Piatra Neamț a fost corectși în urmă cu câteva zile a amendat o colegă din poliție. Femeia nu purta centura de siguranţă şi vorbea la telefonul mobil în timp ce conducea maşina de serviciu. Acesta participa la o razie pentru a depista şoferii care nu poartă centura de siguranţă. Bărbatul nu a făcut rabat de la aplicarea legii nici faţă de colega lui, agent la un post de poliţie rurală care, sub pretextul că se afla în misiune circula cu maşina poliţiei fără să poarte centura de siguranţă şi vorbea la telefonul mobil.
Femeia a fost trasă pe dreapta şi a fost amendată pe loc cu 120 de lei şi patru puncte penalizare. Imediat după aplicarea amenzii, poliţistul a intrat în concediu. Conducerea nu îl poate sancţiona însă pe bărbat pentru că nu a făcut altceva decât să aplice legea. Din păcate dacă ești corect în țara asta ești atacat din toate parțile. Țin minte că în sat la bunicii mei un milițian era căsatorit cu o tipă. El lucra la postul de control de la Apahida pentru cei care cunosc zona. Iar el și-a amendat socrul că nu a respectat semnalul la trecerea de cale ferată! După această pățanie a fost stigmatizat în toată zona, soția acestuia a fost obligată să divorțeze de el, nu-l mai saluta nimeni de acolo… Se pare ca suntem un popor care nu acceptă legile, și toți vor să le fenteze cum pot. Niciodată România nu o sa fie o țară normală cu asemenea atitudine!

Îmi amintesc și de fostul director de la OPC CLUJ, Mircea Avram, care a făcut curățenie pe bune în acest oraș, aplica legea pentru toți la fel, chiar dacă era Kaufland, Cora, Metro, EON, Romtelecom sau alte firme mamut care își bat joc de clienți și nu respectă legile bunului simț și cele din legislația românească și europeană. Din păcate era prea bun și a fost înlocuit cu o marionetă care acoperă multe mizerii și înghite orice pentru binele anumitor găști!

Tot respectul pentru fapta domnului Costel Neamțu și sper să fie urmată și de alți români..să nu rămână doar o floare pierdută între buruieni..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
andrei . c

faina poveste. da cred ca in randul politiei e mai probabil sa gasesti romani corecti, pentru ca in general ei devin politisti… pentru ca asta e rolul politiei, de a aplica justitia.

acuma ca multi se mai mucegaiesc pe parcurs si trebuie aruncati, e alta poveste.

oricum, faina poveste.