Slow Food on Campus Cluj
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca în parteneriat cu Slow Food Cluj, Transilvania Fest şi Târgul Internaţional de Agricultură “Agraria” au lansat programul „Slow Food On Campus”.
„Dacă tot avem acest obiectiv al universităţii noastre, ar fi bine să ne facem viaţa mai frumoasă. Fast Food-ul este exclus încet încet din şcoli, facultăţi, dar în locul lui trebuie să aduci altceva. Locul Fast Food-ului îl va lua Slow Food On Campus”, a spus Doru Pamfil, rectorul USAMV. În data de 24 noiembrie 2011, în sala Navy Blue, din cadrul Institutului de Ştiinţe ale vieţii între orele 12+13,30, vor avea loc 2 conferinţe: Repere istorico-tradiţionale şi geografie ale Bucătăriei din Transilvania susţinută de Lector dr. Adriana Păucean din partea Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca şi Transilvania: the new Mediteraneean Cuisine Maximising the potential of Transylvanian Cuisine susţinută de Paul Bloomfield, visiting fellow al universităţii Oxford Brookes din Oxford.
Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul: slowfoodcluj.com.