Sport

„Câinii” sărbătoresc incendierea peluzei Ghencea

10mai1997-2.jpg

Foto: dinamomania.net

Elyass invită fanii dinamoviști , sâmbătă 9 mai 2009, la ora 21:30, la petrecerea tradițională a suporterilor. Petrecerea va avea loc în Kristal Glam Club din str. Johann Sebastian Bach nr. 2, cartierul Floreasca. Atmosfera va fi întreținută cu piese mixate back to back de DJ Raoul Russu și DJ Marika, iar invitați speciali vor fi jucatorii dinamoviști. Intrarea este liberă pentru toți suporterii pe care îi așteaptă o tona de bere gratis și alte surprize. Prezența este obligatorie!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
di

cu toate ca si eu tin cu Dinamo, chestia asta mi se pare ceva de prost gust, adica eu am impresia ca atunci si-au cam dat foc singuri… oricum nenorocitii aia din ghencea merita, cu adevarat sunt niste spurcaciuni, vineri la meci aia din sud au dat cu o gramada de petarde si torte in noi, iar unul saracu’ era tot plin de singe pe fata… Numai “U”!

acelasi bogdan

mai luciane… cateva articole mai devreme faceai cu ou si cu otet pe cei care ne trag tara inapoi… acum faci reclama la o porcarie… sarbatorirea incendierii peluzei din ghencea… sunt anti-bucurestean convins, deci nu tin cu steaua, dar nici nu sunt de acord cu manifestarile huliganistice… credeam ca ai o coloana vertebrala si stii ce vrei cu sitteul asta dar se pare ca anumite idei ale tale se cam bat cap in cap. cu respect, bogdan