Uncategorized

Scoate bani legal din talentul tau!

Vine primavara si ne aduce in dar martisorul. Simultan cu acest vestitor frumos al renasterii, in ochii tuturor vezi infinita bucurie: al copiilor si barbatilor care il daruiesc, al mamelor si fetelor frumoase care il primesc, al celor care il fac cu dragoste si pricepere sa fie original, sa fie apreciat si sa se vanda.

Esti student si talentat, chiar daca nu esti la Arte? Infiinteaza de urgenta PFA si apuca-te de facut martisoare, fiindca se fac deja invitatiile pentru participarea le Dichisarul de primavara! Din materii prime ieftine sau din lucruri care nu te costa nimic: nasturi, conuri de brad, imortele, flori presate cu grija poti face adevarate capodopere care se vor vinde ca painea calda. Ce nevoie ai de servicii de infiintari firme ?

Iata lista argumentelor:

  1. In orice conditii trebuie sa ai acte, sa dovedesti ca functionezi legal. Chiar daca iti vinzi produsele pe o masuta plianta, la un control ti se cer acte, iar daca nu le ai, platesti amenzi usturatoare.
  2. Accesul la targurile mari de profil, locuri unde vin banii si se fac vanzari uriase, se face pe baza actelor de infiintare ale firmei. Nu te poti duce ca producator clandestin.
  3. Trece martisorul, dar vin alte ocazii speciale din care te alegi cu profit: Ziua Femeii, Pastele, iar inaintea lor Dragobetele sau Ziua Indragostitilor. Un tablou pictat cu gust si cu suflet, o vaza, o esarfa personalizata, o cutie pentru bijuterii, cate lucruri deosebite nu pot face mainile tale maiastre!
  4. Daca nu stii ce anume sa soliciti, infiintare PFA sau SRL te poti informa direct de pe site-ul firmei Fabrica-de-firme.ro sau te poti documenta de la aceeasi sursa. Eu zic sa iti faci un SRL-student, fiindca te scuteste de plata taxei de infiintare de la Registrul Comertului, in plus acesta forma de organizare te reprezinta. Singura conditie este sa nu fi trecut de varsta de 30 de ani.

Apeleaza acum la Fabrica-de-firme.ro si tu ocupa-te de martisoare si cadouri dragute, iar in 3-5 zile reprezentantii firmei de mai sus vor gasi o cale sa iti inmaneze actele SRL-ului tau de student ca afacerea ta sa mearga ca pe roate. Vei avea bani suficienti sa iti cumperi tot ce doresti, sa iti pregatesti examenele, chiar daca anumite cursuri sunt foarte scumpe, sa pleci in vacante de lux.

.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments