5 sfaturi utile pentru spalarea hainelor care sa te ajute sa obtii cele mai bune rezultate

Un numar mare de persoane cauta cei mai buni detergenti, asa cum este si detergent Sanytol Hygiene, un detergent perfect pentru toate tipurile de haine si care te va ajuta sa obtii rezultatele dorite intotdeauna.

Cele mai multe persoane isi spala hainele acasa, insa sunt putini cei care respecta regulile pentru spalarea hainelor. Cei care fac efortul de a le lua in calcul, se vor obisnui rapid cu ele si vor avea hainele foarte bine intretinute si foarte frumoase, iar spalarea lor nu va mai fi o activitate neplacuta.

Pregatirea hainelor inainte de spalare

Inainte de a utiliza detergent lichid Sanytol Hygiene ar trebui ca hainele sa fie pregatite inainte de a fi introduse in masina de spalat. Fermoarele trebuie sa fie incheiate si trebuie sa fie golite toate buzunarele. Lenjeria delicata se va pune in saculeti de plasa. Un truc foarte important si un sfat excelent este ca in cosul pentru rufe murdare sa nu fie puse rufele ude pentru ca urmeaza sa mucegaiasca si sa se pateze. Petele generate de mucegai ies foarte greu si strica hainele. Recomandarea noastra este sa citesti etichetele de la articolele vestimentare si sa respecti indicatiile intocmai.

Atentie la temperatura la care sunt spalate hainele

Programul masinii de spalat trebuie sa fie adaptat astfel incat hainele sa fie spalate la temperatura recomandata. Pentru hainele cu pete se vor aplica si cateva picaturi de detergent lichid pentru a indeparta corect petele din zonele murdare.

Utilizarea cantitatii corecte de detergent

Este important sa fie folosita cantitatea corecta de detergent. Pe sticla de detergent rufe Sanytol Hygiene scrie clar cantitatea de detergent care trebuie sa fie folosita. Atunci cand folosesti prea putin detergent rufele nu sunt spalate corect, in timp ce prea mult detergent va lasa urme pe haine. Cantitatea de detergent depinde de volumul masinii de spalat, de cat de murdare sunt rufele si de detergentul utilizat. De asemenea, cantitatea de detergent depinde si de durata ciclului de spalare. In cazul in care este pus mai mult detergent, ciclul de spalare ar trebui sa fie repetat.

Spalarea hainelor in functie de tipul de material

Este recomandat ca hainele delicate sau materialele fine sa fie spalate separat de cele dure pentru ca exista riscul de a fi deteriorate. Hainele foarte fine ar trebui sa fie spalate manual si cu detergenti blanzi. De asemenea, se recomanda curatarea periodica a masinii de spalat. La cateva luni cel putin se recomanda sa torni o ceasca de otet in locul detergentului si sa pornesti masina goala la 95 de grade.

Tinand cont de toate sfaturile de mai sus, vei descoperi cat de usor este sa ai hainele frumoase si curate tot timpul. Pentru asta ai nevoie cu siguranta de cei mai buni detergenti care sa iti ofere curatare eficienta si sa lase rufele moi si parfumate. Detergentii de slaba calitate vor face ca tesaturile sa se stranga, raman in fibre si schimba complet aspectul hainelor.

(Visited 27 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments