Advertising

Propuneri fascinante de destinatii de vacanta

Atractia fata de anumite tari, culturi si popoare exista din copilarie, prin urmare de atunci se contureaza in imaginatie viitoarele destinatii turistice. Un erou, un monument, un oras sau o batalie nu te lasa pana nu te deplasezi la fata locului sa examinezi cum de a fost posibil asa ceva sau cum de s-a nascut acolo idealul imaginatiei tale.

Dupa ce am citit despre frumusetile Thailandei si obiceiurile din tara acesta, am cautat oferte Thailanda. Iata ce m-a fascinat la acesta tara exotica:

-este fruntasa in exportul zaharului, cauciucului si orezului

-afluxul mare de turisti sedusi de catre peisaj si ospitalitate. In 2002 peste 10 milioane de persoane din diferite tari si regiuni ale globului au ales acesta destinatie pentru petrecerea concediului

-salutul atipic sub forma de rugaciune.

De ce ar alege cineva oferte Dubai? Pentru a vedea cum infloreste desertul si a experimenta luxul exorbitant  in imparatia nisipului. La Dubai lumea araba apare in toata splendoarea ei. In materie de cazare, aici poate fi cu adevarat atipica daca se alege hotelul Burj al Arab, singurul de 7 stele din lume si cel mai inalt de pe planeta.

El are 200 de camere dispuse sub forma unei nave, matasea imbraca peretii, iar peste tot sunt numai stalpi de marmura. Aici clientii sunt rasfatati cu fel si fel de plimbari, servicii si forme de divertisment si iau masa la cel mai bun restaurant din lume. Alaturi de acest impresionant loc de cazare unde cea mai scuma camera costa 18 000 de dolari pe noapte se poate vizita si Moscheea Jumeiraj, capodopera a arhitecturii internationale.

Pentru noi, romanii, un sejur Italia reprezinta in primul rand intoarcerea la radacini. La Roma, pe Columna lui Traian se afla certificatul nostru de nastere pe care merita sa-l vedem, apoi tablourile si sculpturile Renasterii reprezinta tot ce are omenirea mai de pret si mai frumos.

Se spune ca italiana este una dintre cele mai muzicale limbi de pe glob si imi doresc sa imi incante placut urechile. Mai ramane Venetia cu strazile ei pe care te plimbi cu barca, cu dramele si frumusetile surprinse admirabil de scriitorii tuturor timpurilor. Iata ce propuneri fascinante de destinatii de vacanta are cea mai buna agentie de profil din tara..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments