Must I have pentru orice loc in care se pregateste mancare

In prezent preparatul mancarii se realizeaza rapid datorita echipamentelor si utilajelor performante si ieftine comercializate in magazinul Topk.ro.

In primul rand, se ofera antreprenorilor spatii necesare de depozitare, adica raft metalic specializat pe tipuri de produse: legume-fructe, pungi cu sare, zahar, ulei si faina, dar si pentru pastrarea veselei.

Ca garnitura, de departe cartofii prajiti sunt pe primul loc sau cartofii wedge cu parmezan (o nebunie nu alta!) Credeti ca mai are timp cineva sa curete manual sute de cartori cand clientii asteapta infometati sa fie serviti?

Aproape toate bucatariile restaurantelor dispun de masina curatat cartofi. Cu ajutorul ei operatiunea capata rapiditate si eficienta fiindca nu mai este inlaturata o parte mare din leguma in coaja acesteia care se arunca. Mi se pare o proba de inteligenta si respect fata de munca altora sa existe masina curatat cartofi in orice bucatarie, chiar si in cele particulare.

Fiindca in ultima vreme au crescut vanzarile la kebab, prezenta unui aparat kebab se impune de asemenea, mai ales ca functionarea acestuia reprezinta un adevarat spectacol pentru clienti si creste pofta pentru un asemenea fel de mancare. Este suficient sa vezi cum se prepara si simti gustul in gura si nu pleci pana nu comanzi.

De asemena si chiftelutele, perisoarele si parjoalele se consuma in cantitati mare, iar pentru realizarea lor igienica si urgenta este nevoie de masina tocat profesionala. Realizate de obicei din inox, ele reprezinta bariere in calea microorganismelor securizand perfect carnea procesata. In plus in cateva minute pot toca o cantitate suficineta pentru consumul zilnic al unitatii respective.

Nu este deloc greu sa se identifice necesarul de echipamente si utilaje necesare modernizarii bucatariei, sa se faca lista de produse necesare si sa se plaseze comanda pe Topk.ro.

Magazinul pune la dispozitia celor interesati cele mai moderne si eficiente echipamente, la preturi imbatabile, iar promptitudinea livrarii este apreciata 100% de catre cumparatori. Datorita produselor diversificate, cele mai noi din domeniul gastronomiei, Topk.ro ocupa primele locuri ale pietii de profil din Romania.

Fiecare manager de unitate are responsabilitatea de a-si respecta clientii, iar acestia pot fi serviti cat mai repede numai daca la bucatarie se afla toate aceste articole prezentate in acest material.

 

(Visited 37 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments