Advertising

Beneficiile publicitatii pe Facebook

Fara indoiala, Facebook este locul unde majoritatea companiilor isi pot face promovare catre publicul tinta si pot obtine venituri. Daca inca nu sunteti constienti de avantajele pe care le ofera promovarea pe Facebook, iata cateva dintre ele:

1. Clientii dvs. petrec cea mai mare parte a timpului pe Facebook

          Sa incepem cu faptele. 80% dintre toti utilizatorii de Internet folosesc Facebook. Chiar si 65% dintre adultii cu varsta peste 65 de ani folosesc Facebook. Are peste 1,85 miliarde de utilizatori, iar in Romania aproximativ 8,5 milioane de utilizatori. Cei mai multi utilizatori isi verifica pagina de Facebook de mai multe ori pe zi. Indiferent de cine sunt clientii dvs., ei folosesc Facebook. Si il folosesc zilnic. Prin urmare, una dintre cele mai importante beneficii ale publicitatii pe Facebook este aceea ca clientii dvs. o utilizeaza zilnic.

2. Publicitatea pe Facebook este cea mai targetata forma de publicitate

Un beneficiu major al publicitatii pe Facebook este abilitatea de a ajunge exact la audienta dvs. Facebook este cea mai targetata forma de publicitate. Puteti face publicitate firmei dvs. alegand ca reclama sa ajunga la publicul tinta, in functie de varsta, interese, comportament si locatie. Daca va cunoasteti cu adevarat publicul tinta, puteti utiliza publicitatea Facebook pentru a ajunge la el.

3. Publicitatea pe Facebook este cea mai ieftina forma de publicitate

Un alt avantaj major al publicitatii pe Facebook este ca aceasta este una dintre cele mai ieftine forme de publicitate. Cu 20 de lei, reclama ta poate ajunge la cateva mii de persoane. Recomandat este sa aveti o anumita strategie de publicitate pe care o puteti realiza impreuna cu o companie specializata in servicii de promovare pe Facebook.

4. Publicitatea pe Facebook este rapida

Publicitatea pe Facebook este rapida, iar acest lucru duce la rezultate imediate. Reclama ta ajunge rapid la mii de oameni astazi. Daca sunteti in cautarea unui mod rapid de a atrage trafic catre site-ul companiei tale, publicitatea pe Facebook este una dintre cele mai bune solutii.

5. Publicitatea pe Facebook creste notorietatea brand-ului dvs.

Promovarea pe Facebook va creste in mod semnificativ gradul de recunoastere al brand-ului dvs. Este o modalitate foarte buna de a face oamenii constienti de ceea ce aveti de oferit. Odata familiarizati cu brand-ul dvs., oamenii vor deveni foarte probabil clientii dvs., si vor achizitiona produsele firmei dvs.

6. Publicitatea pe Facebook creste traficul pe site

Publicitatea Facebook va stimula traficul site-ului dvs. web. Puteti derula o „campanie de clicuri” pentru a targeta audienta si a o directiona catre site-ul firmei dvs. In timp ce puteti creste traficul pe site si prin alte metode, precizia si rentabilitatea publicitatii pe Facebook face din aceasta metoda una extrem de benefica.

.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments