Ai moloz mult in locuinta si vrei sa eviti amenzile? Cheama o firma de transport moloz si poti continua treaba

Transformarile facute intr-o casapot lasa in urma foarte mult moloz. Molozul adunat intr-o locuinta poateincomoda echipa care lucreaza pentru refacerea, consolidarea, construirea locuintei, praful rezultat si bucatile de material pot produce accidentenedorite.

Pentru ca nu avem cum sa lasam molozul in locuinte, acesta trebuie transportat in afara lor. Prin lege niciun proprietar nu are voie sa arunce molozul la gunoi, acolo unde merg si resturile menajere.

Amenzile date pentru aruncarea molozului sunt foarte mari, asa ca singura solutie este chemarea unei firme specializate in transport moloz ieftin. Pe langa faptul ca nu depuneti efort ca sa scoateti tot molozul din locuinta, preturile practicate de firme care transporta moloz sunt mici, oricine isi poate permite aceste servicii.

Firmele trimit rapid masinile si oamenii pentru incarcarea molozului, se recomanda umplerea doar pana la jumatate a sacilor care urmeaza a fi transportati. Atat persoanele fizice, cat si cele juridice pot apela la serviciile de transport moloz ieftin, se pot ridica in cateva minute saci, moloz vrac, ferestre, tocarie, aparate de tot felul, orice se afla in locuinta de refacut. Incarcarea molozului in masinile speciale, de mare tonaj este gratuita si rapida, se pot incarca pana la 2000 kg si 10 mc.

Personalul profesionist se asigura ca nu vor fi probleme si incarcarea molozului se va face si in conditii de maxima siguranta, molozul este transportat rapid in zonele special desemnate, evitandu-se astfel orice fel de amenda.

Serviciile de transport moloz sunt disponibile in toate orasele, masinile din parcurile auto ale firmelor sunt perfect intretinute si sunt suficient de mari pentru a se putea folosi in orice context, indiferent de cantitatile de moloz de transportat. Odata ce ati transportat molozul va ramane doar sa faceti curatenie si sa va apucati in continuare de modificat sau de construit fara grija molozului atat de incomod intr-o locuinta.

(Visited 57 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments