Universitatea Cluj

Abonamente la U CLUJ pentru returul ligii I la fotbal masculin 2011-2012

Astăzi a fost lansată oferta de abonamente de la U CLUJ pentrul returul Ligi 1 la fotbal 2011-2012 de pe CLUJ ARENA. Mai jos o să puteți vedea abonamentele scoase la vânzare. Sper ca toți iubitorii de sport să-și cumpere un abonament să susțină echipa Clujului care are nevoie mai mult ca niciodată de suporteri pentru a ieși din pasa mai puțin bună din ultima perioadă.

Un singur lucru am de obiectat împărțeala în bucăți prea mici..plus denumirile sectoarelor. Cred ca e cel mai complicat stadion după denumirea fiecărei părți din stadion.

Respect și felicitări celor din conducerea lui U CLUJ care se ocupă tot mai profesionist de imaginea acestui club Unic!

Abonament CLUJ ARENA pentru Tribuna 1 și 2 la preț 250 RON pentru sectoarele 2B si 2D din tribuna 1. Abonații vor beneficiază de 10% discount la produsele oficiale cu însemnele Universității Cluj și vor primi cadou un dvd “U Cluj – Povestea”.

Abonament CLUJ ARENA VIP – preț 600 RON. Acces doar în zona vip unde invitații vor beneficia de bufet suedez gratuit, acces direct la parcarea subterana și zona dedicată fumătorilor, cadou 10% discount la produsele oficiale cu însemnele U, 1 cana U, 1 eșarfă, 0 taxă de agenție la achiziționarea biletelor de avion prin Aerotravel, 1 Parking Pass, 1 Dvd “U Cluj – Povestea”

Abonament CLUJ ARENA VVIP – preț 900 RON. Cea mai bună priveliște, catering, acces direct din parcarea subterană, iar în interiorul zonei există posibilitatea de a urmări meciul și la televizor. Cadou – 15% discount pentru produsele U, cana U, 2 invitașii pentru zona VVIP, 2 invitații la petrecerea organizată de către club la începutul și sfârșitul campionatului, 1 Parking Pass,  1 Dvd “U Cluj – Povestea”, 8% discount la pachetele turistice achizișionate prin Aerotravel și o taxă de agenție la achiziționarea biletelor de avion de la aceiași agenție.

Abonament CLUJ ARENA PELUZA 1 – preț 60 RON.Abonații au 5% discount pentru produsele oficiale cu însemnele Universității Cluj.

Abonament CLUJ ARENA FAMILIE – se face pentru sectorul 2E de la Tribuna 1, unde au acces numai familii cu copii. Preț 350 RON acces 2 adușți și maxim 3 copii. Cadou 1-3 șepci roșii copil, 15% discount la produsele de merchandising,  1 Dvd “U Cluj – Povestea”

Abonament CLUJ ARENA STUDENT PARTY 1+1 Gratis – preț 50 RON. Abonamentul este valabil pentru sectoarele 2K și 2L de la peluza a doua.Permite accesul a 2 persoane. 5% discount la produsele oficiale ale Universității Cluj

Abonament CLUJ ARENA TRIBUNA 2 – preț 150 RON. Este valabil pentru sectoarele 1R, 1P, 1O de la Tribuna 2. Abonații primesc 5% discount pentru produsle oficiale U CLUJ. La achiziționarea a 3 abonamente mai primiți unul gratis.

Abonamente CLUJ ARENA TRIBUNA 1 și 2 – preț 100 RON. Abonamentele sunt valabile pentru sectoarele 1A1, 1A2, 1F, 1B, 2A1, 2A2, 2F, 1S, 1N, 2S2, 2S1, 2M1, Pensionarii beneficiază de 50% reducere în sectorul 2M1. Abonații mai beneficiază de o reducere de 5% pentru produsele oficiale cu U.

Abonamente CLUJ ARENA TRIBUNA 1 și 2 – preț 180 RON. Abonamentul este valabil pentru sectoarele 1B, 1C, 1D, 1E din tribuna 1 și pentru sectoarele 2R2, 2R1, 2P, 2O, 2N1, 2M3, 2M2 din Tribuna 2. Abonații beneficiază de 10% discount la produsele oficiale cu însemnele Universității Cluj. La 3 abonamente achizișionate primiți unul gratis.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial al Universității Cluj.

HAIDE U!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Cei care nu mai au răbdare sau se simt mai puțin norocoși la concursuri și vor să-și achiziționeze bilete pentru primul meci de acasă din 2012 al lui “U” Cluj o pot face de la Casele de bilete de la stadionul Cluj Arena – universitateacluj.ro/bilete/. Nu uitați că mai aveți puțin timp să vă procurați un abonament la un preț convenabil. Mai multe detalii despre abonamente găsiți aici. […]

[…] Mai multe detalii despre acestea găsiți în postul Abonamente la “U” CLUJ. […]