Universitatea Cluj

Actiune unica in fotbalul romanesc!

Mereu “U’nici!Așa cum bine știm cei de la U CLUJ sunt UNICI! Chiar dacă mitică și mizeriile de la lpf, frf sau alte brutării ne-au suspendat terenul pentru 2 meciuri, Șepcile Roșii nu se lasă și vor cumpăra bilete la meciurile fără spectatori, pentru a susține Unica Iubire. Chiar dacă zilele sunt peste tot știri despre niște oi behăitoare care au suporteri din 30 în 30 ani, la U CLUJ suporterii trăiesc și cântă indiferent de divizia în care joacă.

Astfel la meciurile de acasă cu CS Turnu Severin și Concordia Chiajna conducerea clubului a hotărât următoarele:

– pentru meciul cu CS Turnu Severin, care se va disputa în data de 11.03.2013 la ora 19:00 pe Cluj Arena, femeile și copiii până la 14 ani au acces gratuit. Pentru acest meci, clubul pune la dispoziție tribuna 2 a stadionului Cluj Arena, iar accesul sa va face pe baza unui bilet cu valoare 0 lei, ce poate fi ridicat de la casele de bilete ale stadionului, începând de vineri, 08.03.2013, de la ora 10:00.

– tot cu această ocazie, la cererea suporterilor echipei noastre, clubul pune în vânzare bilete de solidaritate la prețul de 5 lei, care pot fi achiziționate tot de la casele de bilete a stadionului Cluj Arena (menționăm faptul, ca pe baza acestor bilete de solidaritate nu se poate intra în stadion).

– pentru  achiziționarea biletelor gratuite și/sau a celor de solidaritate, casele de bilete vor fi deschise în perioada 08.03.2013-11.03.2013 între orele 10:00-19:00.

HAIDE “U”!

Sursă info: universitateacluj.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lavi Prodan

Astfel de gesturi/stiri ar trebui sa fie promovate… Tempo "U"!