Advertising

Alege cadoul ideal pentru seful tau!

usruleti_promo_produse_personalizate_cuibus_blog_transilvaniaEste mai bine sa daruiesti decat sa primesti, asadar alege din aceste cadouri speciale pe cel mai potrivit pentru seful tau.
1. O carte
In mod ironic, cartile sunt judecate dupa coperte. In mod traditional, acestea nu sunt considerate cel mai incitant cadou din lume, dar acest lucru este adevarat doar daca persoana ce ofera o carte nu intelege gusturile celui ce o va primi. Ofera-i sefului tau o carte cu insemnatate crescuta pe care stii ca o va adora, cu un subiect despre care va citi cu entuziasm. Nu esti sigur care este acesta? Discuta cu acesta si afla!
2. Aranjamente comestibile
Acestea pot fi oarecum scumpe, insa aranjamentele comestibile compuse din ananas, capsuni si pepene galben printre alte fructe festive compun un cadou uimitor si sanatos. Iar daca cauti ceva care sa satisfaca gusturile unui gurmand, exista si cosuri cadou cu produse extrem de gustoase.
3. Ingrijire corporala
Impachetate in mirosuri dulci, avantajul acestor seturi de ingrijire corporala personalizate este ca nu sunt compuse numai geluri de dus si parfumuri. Acum poti alege un set cu crema de maini pentru a inmuia pielea ce isi petrece zilele infruntand elementele ostile sau un set de geluri dezinfectante pentru maini ca un accesoriu folositor pentru birou.
4. Cravate sau esarfe amuzante
Cravate pentru domni si esarfe personalizate pentru doamne. Cu cat este modelul mai amuzant, cu atat cadoul va fi mai apreciat, aducand zambetul pe buzele sefului tau.
5. O sticla de vin de cea mai buna calitate
In anumite birouri daruirea unei sticle scumpe de vin sau orice alt produs alcoolic este considerat atat un cadou atent cat si un semn de bune maniere. Gandul nespus ce se daruieste cu acest cadou este „a se consuma acasa”!
6. Certificate pentru ceramica de pictat
Daca nu esti pregatit sa iti faci singur setul de ceramica, atunci aceste certificate sunt o alternativa amuzanta pentru seful tau si familia acestuia. Acesta va alege setul pe care doreste sa il picteze, va proiecta un design, va selecta culorile si va vopsi. Dupa aceea magazinul va smaltui si arde obiectele. Aceste certificate sunt daruri grozave ce reprezinta activitati sigure in care o persoana se poate afunda.
7. Flori
In special in timpul iernii, un buchet frumos inflorit de craciunite sau de orice alt tip de flori sunt intotdeauna apreciate, atat la locul de munca cat si in afara acestuia..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments