Am scapat de cutremure

Văd că unii stau cu morcovul în fund de la micile cutremurele de astăzi din Emilia-Romagna, Italia. Chiar nu înțeleg de ce oameniilor le este frică de niște fenomene naturale, dar nu le e frică că își grăbesc singuri drumul spre moarte, mulți își cumpără produse gen țigări, alimente dăunătoare, droguri care inevitabil îi duce mai repede spre alte lumi, dar când e un mic cutremur toți se impacientează că vor muri..

De unde frica asta față de moarte, până la urmă toți murim azi, mâine, peste 100 de ani..este o etapă normală din viața oamenilor prin care toți vom trece că vrem sau nu. Dacă vine un cutremur, o bombă, un meteorit sau orice altă calamitate ce rost are să te impacientezi? Unii scapă, alții mor, viața merge înainte. Mai bine să aplicăm filozofia dacilor, când cineva moare trebuie să fim fericiți că va ajunge în locuri mai bune! AMIN!

Câteva detalii în română găsiți pe Mediafax.ro.

Update: 22.05.2012 Isteria a ajuns și în Românica acum.

CARPE DIEM!

p.s. Mulțumesc persoanelor care s-au îngrijorat de integritatea mea fizică. Sunt OK am supraviețuit!

(Visited 44 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bogdan

Vezi ca tot gresit ai scris verbul!

Bogdan

Ne bucura faptul ca esti intreg cu toate ca ai ramas cu unele “sechele”.
“Dacă vine un cutremur, o bombă, un meteorit sau orice altă calamitate ce rost are să te impacentiezi?” Verbul corect este IMPACIENTA iar conjugarea corecta este IMPACIENTEZI!!!

Referitor la articol, ceea ce insinuezi tu este ca daca o masina vine spre tine, tu ar trebui sa ramai nemiscat in loc sa incerci sa te feresti, ca deh, toti murim pana la urma!

Ciudat mod de a gandi!

Numa bine din “Nemtia” si bun venit unui nou titlu la Cluj.

Forza Clujul!