Universitatea Cluj

AMICAL: ‘U’ Cluj – Romania U21 5-1

u_cluj_prezentarea_lot.jpg

Partida de prezentare a lotului Universitatii Cluj, disputata in aceasta seara in compania lotului national Under 21 al Romaniei, s-a incheiat cu victoria clara a gazdelor, cu scorul de 5-1.

Universitarii au dominat clar, echipa de tinerent nepunand probleme portii aparate de Pieter Merlier.

Inainte de inceperea partidei s-a tinut un minut de reculegere in memoria legendei Universitatii Cluj, doctorul Mircea Luca, trecut in nefiinta in urma cu cateva zile.

Primul gol a fost marcat de Paul Tene in  minutul 11, dupa o patrundere in careu si un sut in stanga portarului. Al doilea gol a fost inscris de Falvius Bad, in minutul 22, in urma unei centrari venite de pe partea dreapta, atacantul clujean indeplinind o simpla formalitate cu capul. Un sfert de ora mai tarziu, Bogdan Dolha mareste scorul la 3-0 pentru Universitatea printr-un sut din afara careului.

Antrenorul Universitatii, Alpar Meszaros, a inceput in formula: Pieter Merlier –  Marius Suller, Raul Marincau, Milan Jovanovic, Ovidiu Sarmasan – Laurentiu Bus, Rares Soporan, Bogdan Dolha, Paul Tene – Ionut Suteu, Flaviu Bad. Echipa antrenata de Emil Sandoi a evoluat cu Lung Jr – Dresca, Iacob, Teusan, Grecu – Benga, Chipciu, Rivis, M Costea – Raduta, Dobroiu.
Arbitri: Dan Monea – Monica Rigo si Costea Florescu
Spectatori: 1.000

sursa citynews.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments