Apa dura nu mai e o problema daca veti cumpara un Dedurizator EcoWater

eco_waterPe langa faptul ca are un continut de clor, apa de la retea, pe care cu totii o folosim, poate sa contina si o multime de sedimente, saruri de calciu si magneziu. Acestea pot provoca depuneri care se adauga neplacerilor create de particule de mizerie din tevile vechi ale instalatiilor. Cu cat sunt mai multe saruri de calciu si magneziu, cu atat apa este mai dura. Apa dura este mai periculoasa decat pare pentru ca poate ataca atat organismul nostru, cat si toate echipamentele electrocasnice care intra in contact cu aceasta apa.

 

De exemplu, se pot depunde pe vase, pe rezistenta masinilor de spalat, pe piesele lor, in boiler, centrala termica, chiar si in interiorul fierului de calcat cu aburi. La contactul cu sapunul apa dura nu face spuma, impiedica exercitarea functiei de curatare a samponului, detergentului si lasa rufele aspre si ne-curatate in profunzime.

In plus, utilizata la prepararea hranei, nu lasa gustul placut si aromele sa ne incante simturile, dimpotriva, ceaiul si cafeaua nu sunt gustoase, iar apa nu e buna de consum.

 

Prin cumpararea unui simplu Dedurizator EcoWater puteti inlatura toate aceste neplaceri in cel mai scurt timp. Dedurizatorul elimina duritatea apei depunerile de calcar nu mai sunt prezente, previne deteriorarea suprafetelor, incalzirea apei menajere este mai eficienta si consumul de combustibil se reduce simtitor daca nu mai e apa dura in instalatie.

 

In functie de cat de dura e apa si cata apa trebuie dedurizata puteti opta pentru un Dedurizator EcoWater cu avantaje precum functionarea cu rezervor de sare uscat, regenerare volumetrica, in functie de cantitatea de apa consumata. Dedurizator cu functii speciale de memorare a stilului dvs. de consum, regenerarea in acest caz este anticipata si beneficiati de rezerva de apa dedurizata! Dedurizatoarele EcoWater reduc consumul de detergent pentru spalat rufe, cresc durata de viata a aparaturii electrocasnice, parul este mai matasos, rufele sunt si ele moi si curate.

 

In doar doi pana la patru ani investitia initiala este amortizata. Rasina cationica de uz alimentar are o durata de viata de pana la 10 ani si 1000-1500 de regenerari.

Intregul proces de dedurizare este controlat de un microprocesor, functie de model sunt disponibile diverse functii si informatii pentru utilizator, precum:

  • Numarul de zile in care se termina sarea
  • Media zilnica de apa consumata
  • Cantitatea de apa folozita in ziua curenta
  • Cantitatea de apa disponibila dedurizata
  • Functie suplimentara de spalare pentru apa cu multe sedimente sau continut de fier
  • Functii triple de siguranta pentru prevenirea scurgerilor accidentale
  • Transmiterea de alerte prin sms pe telefon sau prin mail
  • Avertizare daca sunt detectate potentiale probleme de natura electrica
  • Avertizare daca sesizeaza un consum de apa mai mare decat cel normal

 

In magazinul nostru on-line (www.ecowater.store.ro) gasiti oferte cu conditii bune de plata, la dedurizatoare produse de EcoWater Systems LLC – SUA.

 

Daca nu stiti ce fel de dedurizator sa alegeti, echipa EcoWater va poate oferi sfaturi si solutii practice la problemele dvs.  legate de duritatea apei si nu numai, va putem oferi solutii complexe, personalizate pentru caz concret!

Cu dedurizatoarele moderne EcoWater apa pe care o veti consuma sau o veti folosi la mancare va fi mult mai buna!

Bucurati-va de un nou nivel de confort si liniste, beneficiati de o apa curata si placuta cu un echipament EcoWater.

Inteligența încorporată în echipamentele de dedurizare EcoWater este sub controlul Dvs.!

 

(Visited 150 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments