Asta da bulan..


Nu știu dacă a mai reușit tipul din video o priză spectaculoasă, dar e foarte faină faza. Acesta este sportul adevărat, distracție, sănătate și camaraderie. În zilele noastre vedem tot mai rar astfel de sporturi și din păcate sportul văzut ca o afacere a pus stăpânire pe multe ramuri. Cea mai afectată este fotbalul care poate fi asemănat cu luptele de gladiatori din antichitate. Atunci gladiatorii erau antrenați să facă spectacol, nu să se omoare între ei..doar să facă show pentru public și doar în puține cazuri mureau în luptă și uneori erau “sacrificați” de stăpânii lor pentru a potoli setea de sânge a publicului. Astăzi avem aceeași poveste doar că gladiatorii au fost înlocuiți de fotbaliști, iar sângele apare foarte rar din fericire în arenă.
Acum totul e la scor, la pariuri, dacă în trecut se paria pe gladiatorul câștigător acum se pariază pe echipa câștigătoare, marcatori, minute, cornere ș.a. Dacă sunteți pasionați de sportul rege puteți găsi niște clasamente interesante pe pariuri-online.ro
Înafară de U CLUJ mai urmăresc și campionatele de fotbal din Spania, Italia și Anglia, deoarece cred că au cel mai spectaculos fotbal și putem vedea la lucru cei mai buni jucători de fotbal.

Eu mai joc așa mai rar de distracție și câteodata mai dă noroc și peste mine de-o pizza:P Chiar zilele trecute am câștigat pe câteva meciuri din Champions League așa cum se poate vedea în poza de mai sus.
Voi ce campionate preferați? Baftă tuturor dacă sunteți amatori de pariuri sportive.

(Visited 48 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments