Advertising

Atas Lighting – 20 de ani de experienta in corpuri de iluminat

ATAS_lightings_cuibus_blogIn orice casa exista corpuri de iluminat. Unii aleg corpuri de iluminat clasice, altii vor corpuri de iluminat moderne. Unii vor un anumit model, altii un alt model. In orice locuinta, oamenii au propriile preferinte.
Daca vrei sa alegi cele mai frumoase corpuri de iluminat, un magazin care iti ofera tot felul de produse de iluminat este Atas Lighting. Aici vei gasi atat corpuri de iluminat interiorul, cat si produse de iluminat exteriorul. Ai o multime de modele pe care le poti alege.
In cele ce urmeaza iti vom vorbi putin despre Atas Lighting Romania.
Pe data de 14 septembrie 1994 se infiinta o noua companie si anume compania Atas Lighting. De atunci si pana astazi au trecut peste 20 de ani, ani in care compania a evoluat din ce in ce mai mult si a tinut pasul cu tendintele care au aparut de-a lungul timpului in privinta corpurilor de iluminat.
Atas Lighting este o companie care se ocupa de importarea, distribuirea si producerea solutiilor de iluminat. Calitatea si respectul fata de clienti au facut ca aceasta companie sa iti pastreze renumele, ea colaborand cu o serie de companii importante pe plan international, cum ar fi Vibia, Delta Light, Swarovski, Patrizia Garganti, Catellani & Smith, Ilfari, Kundalini, Studio Italia Design, Axo Light, Preciosa, Landa, s.a.
Daca detii o companie sau daca esti o persoana fizica ce are nevoie de o solutie personalizata pentru a asigura iluminatul in anumite incaperi, in anumite conditii, Atas Romania iti ofera astfel de solutii. Rezultatul va fi cu siguranta cel asteptat de tine.
Daca aceasta companie ti-a starnit interesul si vrei sa vezi o serie de corpuri de iluminat iti sugeram sa faci o vizita intr-un Showroom Atas Romania pentru a vedea cu ochii tai frumoasele modele disponibile.
Fa din locuinta ta un loc relaxant si placut. Un corp de iluminat potrivit poate schimba cu mult atmosfera dintr-o anumita incapere, fapt pentru care ar trebuie sa iei in considerare o astfel de achizitie..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Daca vrei sa ai o bucatarie moderna, iluminata corespunzator, conform ultimelor trenduri, Atas Romania iti propune cateva […]