Divertisment

Au tăiat casa în două, ca fiecare să-şi ia partea

 casa_taiata.jpg

Un cuplu din Cambodgia a ales un mod original de a-şi împărţi bunurile după despărţire, tăind casa în două. Soţia a rămas pe vechiul loc, cu jumătate din căminul conjugal, iar bărbatul a luat cealaltă jumătate şi s-a stabilit în partea opusă a satului. Vecinii spun că foştii soţi au luat radicala măsură din cauza costurilor ridicate pe care le implică un divorţ în ţara lor

Vorng Morn, căpetenia satului Cheach, aflat la 50 de mile distanţă de capitala Phnom Penh, a declarat pentru o publicaţie locală: „Am făcut tot ce ne-a stat în putinţă pentru a-i împăca pe cei doi, dar fără rezultat. Au fost împreună mai bine de 40 de ani, dar nu au vrut să asculte sfaturile noastre şi să revină asupra hotărârii”.

Morn a refuzat să dezvăluie numele celor doi, pentru a-i proteja. „Soţia ne spune că bărbatul s-a îmbolnăvit şi a rămas acasă, ea fiind nevoită să-i plătească medicamentele. Dar dacă ar fi stat la părinţi, ea nu ar mai fi fost nevoită să cheltuiască bani. Aşa că s-au despărţit”, a mai spus şeful. 

Solidari, prietenii soţului l-au ajutat pe acesta să mute lucrurile consoartei undeva în siguranţă, înainte de a tăia casa în două. Acum, până va reuşi să reconstruiască jumătate de casă, bărbatul va locui cu părinţii săi.

Sursa vdtonline.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments