Sport,  Uncategorized

Barcelona si cfr aceeasi mizerie

Astăzi am asistat la decesul fair-playului în fotbalul european. Poate acest lucru s-a petrecut acum câțiva ani acest lucru, dar pentru mine astăzi am văzut cel mai urât meci. Nu credeam, deși știam că toți arbitrii, fifa, uefa etc trag cu Barcelona, astăzi a fost prea de tot. Un penalty inventat pentru o tragere de tricou, dar palma-pumnul pui Puyol nu l-o văzut arbitrul cred că are orbul găinii ca și Tudor din liga lui Mitică.

Alt gol din offside și uite așa se rezolvă un meci. Păcat pentru Milan, care atât cât a jucat a arătat un fotbal adevărat atât cât a fost lăsată.

De astăzi începând nu voi mai vedea nici un meci de-al Barcelonei sau al frânarilor, decât dacă vor juca împotriva echipelor favorite: Unica Iubire – “U” CLUJ, Cesena, Valencia, Newcastle United, Real Madrid, Newells Old Boys.

Comparația dintre cele două echipe este voit deplasată, având în vedere că sunt cam în aceiași situație, cu diferența că șpaga pe care o dă barcelona arbitrilor e de ordinul sutele de mii de euro, în schimb în liga lui mitică se mai taie câteva zerouri. Altă diferență este aceea a paselor, dacă barca leagă 4-5-6 pase, frânarii nu leagă nici 3 pase.

Păcat că există asemenea echipe promovate de mafia pariurilor, de forurile europene respectiv naționale. Odată cu aceste practici neloiale fair-play-ul din fotbalul european a dispărut.
Iubitorii de fotbal trebuie să se reorienteze spre alte campionate, de exemple cel din Vanuatu care nu este lovit de ciuma verzișorilor..ÎNCĂ!

Noapte bună iubitori ai sportului curat!

Numai “U”!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bogdan

Pai si normal ca a castigat pe bune. Cand spui gol din offside, la ce anume te referi ca nu inteleg? Milan nu a avut nici o ocaziede a marca, nici macar una! La al doilea penalti, arbitrul este acoperit de regulament. Ca putea la fel de bine sa nu-l dea, este alta poveste (in tur Barcelona nu a primit 2 lovituri de pedeapsa dar nu au facut tragedie din asta). Si revenind la C.F.R. Cluj. Am impresia ca tu esti mai mult anti C.F.R. decat pro U. Valsuiul a jucat mai bine in meciul direct pt ca nu avea… Mai departe»

Bogdan

N-ai nici o treaba Luciane. Esti tipicul fan Real Madrid, care nu suporta sa stea atat de mult timp fara trofeu in fata Barcelonei. Ca fan al Barcelonei din epoca Rivaldo, accept faptul ca anul asta favoritii tai vor lua campionatul datorita greselilor catalanilor (nu ma intereseaza cat i-au ajutat sau nu arbitrii)!

theodoro

cred ca corect se scrie aceeasi…….

Vlad Stefan Ciobotarenco

esti varza