BastArt

afis.jpg

De anul acesta puteţi alege cadourile de Crăciun dintre obiectele de artă realizate de tineri artişti. Din 18 până în 20 decembrie, Asociaţia Socio Culturală apARTe împreună cu Primăria Cluj-Napoca, Centrul de Informare Turistică, Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei şi Qual Media vă invită la Bastionul Croitorilor unde puteţi alege dintre tablouri, fotografii de artă, grafică, bijuterii unicat, sculpturi, obiecte de ceramică sau sticlă. Artiştii vă aşteaptă de vineri până duminică, de la 10 dimineaţa la 7 seara în recent restauratul Bastion al Croitorilor.

Evenimentul intitulat BastArt, a 7-a ediţie a târgului de artă clujean, va include o expoziţie a copiilor care au participat la concursul “Animale de piatră ascunse în oraş”. Copii au fost invitaţi să descopere şi ăa deseneze animale ascunse pe monumentele şi clădirile din Cluj. Lucrările lor vor fi premiate sâmbătă 19 decembrie, ora 12, graţie sponsorilor Ancada, Feromob şi Mania Traduceri şi artiştilor participanţi.

Pentru un târg deosebit de Crăciun sunteţi aşadar asteptaţi weekendul acesta la Bastionul Croitorilor!


Dr. Ana Maria Gruia
-Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Cluj-Napoca (http://mnit-cutiacucomori.blogspot.com)
-presedinte a Asociatiei Socio-Culturale apARTe Cluj (www.apartecluj.ro; http://aparte-cluj.blogspot.com)
-membru al Grupului Roman pt o Istorie Alternativa (www.patzinakia.com)
-membru al Asociatiei Terra Dacica Aeterna (www.terradacica.ro)
-artist plastic (http://www.saatchi-gallery.co.uk/yourgallery/artist_profile/Ana%20Maria+Gruia/36675.html; http://www.artbreak.com/anagruia; http://en.artists.de/anagruia.html

(Visited 16 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments