Uncategorized

Baterii auto pentru autoturisme din clasa superioara

Cand sunt in postura de a selecta o baterie corespunzatoare pentru vehiculul lor, conducatorii auto trebuie sa aleaga cu responsabilitate. In primul rand, optiunea pentru o baterie auto sau alta se realizeaza luand in considerare clasa in care se inscrie autoturismul respectiv. Astfel, este lesne de inteles ca o masina care apartine clasei mini (exemplu: Citroen C1, Fiat 500, Ford Ka, Opel Agila, Peugeot 107, Smart Fortwo, Renault Twingo etc.) necesita dotarea cu o baterie diferita de acumulatorii folositi pentru a echipa cu succes automobile care fac parte din clasa mare (ex.: Lexus LS, Audi A6, Mercedes-Benz Clasa E , Volvo S80, Citroen C6, Hyundai Genesis, BMW Seria 5, Chrysler 300C, VW Phaeton).

Compania SC SORGETI SRL pune la dispozitie soferilor interesati, o gama variata de baterii premium, capabile sa contribuie la realizarea unor performante sporite. Astfel, daca veti opta pentru baterii auto Bosch, fabricate de renumitul brand german cu experienta, veti avea parte de o calitate superioara.

Cea dintai baterie Bosch a fost fabricata in 1927, moment care coincide si cu aparitia primelor modele de autoturisme care necesitau, in mod imperativ, curent electric pentru a porni. In catalogul nostru on-line de baterii auto produse de Bosch, veti descoperi si acumulatori Bosch S5. Acestia sunt potriviti pentru orice clasa de autoturisme, indeplinind exigentele ridicate de calitate la nivel international pentru echipamentele originale, privind valorile electrice pentru a asigura pornirea in conditii optime la rece si la capacitate.
Beneficiile oferite de gama de baterii Bosch S5, se refera la numeroase aspecte:

– folosesc tehnologia inovatoare Silver
– au o capacitate mare de pornire la rece
– pot facilita pornirea chiar si in conditii de temperaturi extreme
– ofera maxim de siguranta,
– functioneaza fara intretinere
– permit o utilizare avantajoasa si pe distantele reduse.

In acelasi timp, gama de baterii auto Bosch S4 constituie o alternativa foarte populara, inregistrand vanzari crescute, deoarece reprezinta o baterie ce poate acoperi o paleta diversificata de modele de autoturisme, incepand de la autovehicule europene si pana la marci asiatice.
Printre beneficiile remarcate la acumulatorii Bosch S4, merita sa amintim:
– Folosesc tehnologia avansata Silver;
– asigura pornirea in conditii de siguranta, chiar si la valori de temperaturi extreme,
– nu necesita intretinere
– intrunesc exigentele si criteriile producatorilor de masini, precum si standardele in vigoare.

Sorgeti va ofera o gama larga de baterii ieftine auto precum si modele premium de la Fulmen sau Bosch.
Aceste baterii sunt reciclabile, iar Sorgeti va indeamna sa inapoiati bateriile vechi, uzate, inapoi in centrele de unde le-ati achizitionat. Politica noastra este una care sustine activitatile de reciclare baterii uzate, iar la nevoie, ne putem deplasa la domiciliul clientului pentru a colecta deseurile de baterii, in scopul reducerii impactului negative asupra mediului inconjurator.
.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments