BestWatch.ro, site-ul cadourilor potrivite oricarei situatii

Daca n-ar fi fost soacra-mea, sigur nu as fi descoperit nicidata BestWatch.ro, un magazin on-line unde au tot soiul de chestii intereante pentru cine are de facut un cadou deosebit – ceasuri si nu numai. De ziua soacra-mii, i-am cumparat un ceas de mana. Am gasit un model convenabil pe una din sectiunile website-ului magazinului mai sus pomenit – cea cu ceasuri Fossil . Am ales marca asta pentru ca am vrut ca, prin intermediul unui joc de cuvinte, sa bat seaua ca sa priceapa… nu vreo iapa, ci chiar ea, coana soacra-mea, ca are niste conceptii despre viata care sunt de mult depasite.

Pana si cele mai de treaba soacre izbutesc sa-si calce ginerii pe nervi, mai ales atunci cand incearca sa-si impuna ideile lor. Iar soacra-mea nu face exceptie la faza asta. Mereu ne bate la cap pe mine si pe sotia mea pe tot soiul de teme. Despre cum ar trebui sa arat eu, despre cum ar trebui sa ne aranjam locuinta, despre cum trebuie sa ne crestem copilul, ba chiar si despre cat ar trebui sa aiba nevasta-mea parul de lung – cica acum, daca e femeie la casa ei, nu mai merge sa poarte parul lung pana la mijlocul spatelui, trebuie neaparat sa se tunda! Biata Corina, si are un par atat de frumos! La faza asta a izbucnit in plans si i-a intors spatele maica-sii… nu inainte insa de a-i spune ca „e o fosila”! Dupa ce ne-am impacat, a urmat cadoul mai sus-pomenit, facut cu ocazia unei prime. Si pentru ca prima era consistenta, m-am gandit ca si noi, astia mai tineri, meritam sa ne luam ceva – si ne-am luat ceasuri Casio. Dar sa ma intorc la soacra-mea, care s-a facut ca nu pricepe aluzia. Socrul meu insa a priceput-o foarte bine – si fiind satul si el de pisalogeala, i-a cumparat onor consoartei… ha-ha-ha, un dinozaur de plush! Ca veni vorba, era un Tyranosaurus Rex…

Acum insa se apropie din nou Ziua Indragostitilor si vreau sa-i iau Corinei ceva, mai ales ca in curand aniversam trei ani de la casatoria noastra. N-am mai stat sa-mi bat capul sa caut (mai ales ca nici n-am timp) – am intrat din nou pe site-ul celor de la Best Watch.ro si am accesat pagina cu bijuterii Fossil.

(Visited 54 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments