Bilete Depeche Mode 2013

Sursa foto: Wikipedia

De astăzi puteți cumpăra bilete pentru concertul celor de la Depeche Mode 2013 din România. Trupa va porni într-un nou turneu european, cu o producție impresionantă, anunțându-se astfel a fi evenimentul muzical al anului 2013!
Înaintea turneului din America de Nord, Dave Gahan, Martin Gore și Andy Fletcher vor susține 34 de show-uri în 25 de țări din Europa, în fața a peste 1,5 milioane de fani. Turneul va debuta pe data de 7 mai cu un show în aer liber, în parcul Hayarkon din Tel Aviv. Alte destinații de concert ale trupei includ Stadionul Olimpic din Berlin, Stade de France din Paris, Stadionul Lokomotiv din Moscova sau Stadionul Olimpic din Roma, urmând ca turneul european să se încheie pe Minsk Arena din Belarus, pe data de 29 iulie.

Concertul de la București va avea loc pe 15 mai 2013 și se va desfășura pe Arena Națională, unde a avut loc anul acesta și concertul Red Hot Chili Peppers. Biletele se pot achiziționa online, pe MyTicket.ro, ulterior fiind disponibile si in magazinele de specialitate. Prețurile acestora sunt între 135 și 435 RON în funcție de distanța față de scenă.

Sursă info: myticket.ro

(Visited 17 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments