Bloggeri

Blogger Magazin – O aparitie interesanta

Blogger_magazin_cuibus_blog_transilvania_romaniaÎntâmplător am dat și eu peste acest proiecțel interesant Blogger Magazin, demarat de către Damian Irimescu. Cred că Blogosfera românească avea nevoie de o revistă de acest gen, mai ales că este într-un format online care permite și promovarea de linkuri, videouri mult mai ușor decât în clasica revistă în format pdf sau pe hârtie.

 

 

 

Pentru bloggerii care vor să publice în această revistă este foarte simplu. Formularul de trimitere are 3 secțiuni mari și tari:

Prima secțiune este dedicată bloggerului. Câteva informații despre el, cum ar fi nume, adresa de email, o scurtă descriere ce va fi folosită la finalul articolului trimis, o poză cu el și link-urile către conturile sale în Social Media.

A doua secțiune este dedicată articolului în sine și anume categoria din care face parte articolul sau propunerea de către blogger a unei noi categorii, articolul în sine pentru upload (în format .doc sau .docx) și cele 5 poze maxim (3 minim obligatorii) despre subiectul articolului în sine.

A treia secțiune este pentru siguranță pentru a oprii spam-ul. Are un singur câmp unde trebuie doar să introduci codul de siguranță generat.
Și atât, apeși pe butonul de „Submit” și gata, se trimite articolul, organizat, eu îl primesc, îl dau mai departe spre corectură (avem nevoie de cineva care să corecteze articolul, deci cine dorește mail contact@bloggermagazin.ro) și apoi spre designer pentru a-l integra în revistă.

Pentru cei care vor să citească primele 2 numere ale acestui magazin o pot face aici nr.1 și nr.2.

Blogger Magazin #2Blogger Magazin #2

Felicitări inițiatorilor și La cât mai mulți ani Blogger Magazin!

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments