BoCulismul si Clujenii

pinoboc_cuibus_cluj_transilvania

Zilele astea am văzut iar niște declarații care mai de care mai fanteziste făcute de politrucii locali. După ce au distrus majoritatea simbolurilor din oraș pinobocul vrea să pună coroana și pe U CLUJ. Din păcate este dureroasa pasivitatea clujenilor și a celor care cică țin cu U CLUJ.

Botulismul este o boală provocată de Clostridium Botulinum gram+ care este una dintre cele mai periculoase bacterii care se cunoaște până în prezent. Din păcate unii microbiologi nu au auzit de Boculismul uIoiAnum Pupincurismul, care este bacteria care ucide conștiința unor cetățeni și care este mult mai dăunătoare pentru sănătatea românilor. Dacă în trecut se putea protesta mai discret, acum românii parcă sunt hipnotizați..nu mai reacționează la nimic.  Și chinezii mai fac un protest, mai blochează o stradă să-și ceară drepturile și să se respecte legea..la noi liniște și pace. Clujul a rămas fără multe simboluri amintesc doar câteva Clujana, Feleacul, Ursus, Flacăra, Napolact s.a. A mai rămas doar unul UNIVERSITATEA CLUJ! Pinobocul vrea să-l distrugă și pe acesta să fie liniștit că și-a făcut treaba până la capăt, iar clujenii o să-l voteze la infinit pe el. Dacă anul trecut au avut șansa să scape de el se pare că mulți U-iștii sunt infectați cu boculism și nu mai gândesc cum trebuie. Oriunde în lume era zburat din oraș după ce a făcut cele mai multe datorii României, doar în Cluj a fost primit cu brațele deschise pentru că spagatul funcționește bine între pseudopartidele din Cluj.
Pinobocul și aIoiAnum au declarat săptămâna asta că în vară Marca UNIVERSITĂȚII CLUJ revine primăriei și apoi se vinde la Alexandrion. E de râs sau de plâns pentru că mulți încă mai cred astfel de povești cu pești. Am revăzut contractul dintre Primărie și Walter și scrie clar în contractul de cedare a mărcii:

BoCulismul_si_Clujenii_ucluj_marca_universitatea_cluj

Deci Walter are marca  Universității CLUJ pe o perioadă de 10 ani care este durata de existență a unei mărci, după care se poate plăti pentru prelungire. Dacă marca Universității Cluj secția de fotbal mă refer a fost înregistrată în 2006 sub forma Universitatea Cluj U 1919 cu nr.  089906/10.07.2006 Walter mai vrea o marcă..și a depus o cerere de înregistrarea la OSIM în 2010. Dacă va reuși să înregistreze și această marca va avea până în 2020 o siglă cu U CLUJ!! Se aude domnule pinoboc&uIoiAnum?

Cererea de înregistrare pentru altă marcă așa cum se vede în fotografia de mai jos:

logo_nou_U_cluj

Cererea Universității Cluj sub patronajul lui walteratu pentru o nouă marcă conform OSIM

Mai jos am pus și contractul de vânzare-cumpărare dintre Primărie și walteratu pentru cei care nu l-au studiat cum trebuie.

 


Deci unica soluție este ca Primăria să rupă imediat contractul cu walteratu și să caute un alt cumpărător pe bune pentru U CLUJ, dacă vor să ajute acest simbol în vreun fel. Din păcate boculețul nu vrea acest lucru..popa, chelul știu de ce..nu? Dacă nu vor face nimic cei din primărie sau suporterii se va pune coroana și pe U în cel mai scurt timp, iar în Templul Sportului Transilvănean vor păși niște șoricei, pentru că Dr. Mircea Luca – Cluj Arena ar rămâne fără U CLUJ.

S-ar putea face un protest de genul ]n fiecare zi la Primărie fără violență fizică..

 

NUMAI U!

 

(Visited 43 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ioio

Referitor la contractul de vanzare a lui U intre gunoi si primarie..
din cate vad contractul devine nul sau isi pierde licenta in momentul in care “titularul orefa acest drept unei alte persoane ” …
eu cred ca aceasta clauza se poate accesa deoarece gunoiu a cedat actiunile blondului care..
Intrebare.. am dreptate??
daca am nu stiu de ce se mai kaka pe el boculetz..