Universitatea Cluj

BRAVO BAIETI!

Astăzi am așteptat cu sufletul la gură să joace U, să aud cântecele frumoșilor suporteri ai lui U printre care din păcate nu am putut să fiu și eu prezent din cauza distanței. Am urmărit desfășurările de forțe din partea suporterilor și la fel ca de fiecare dată au împânzit tot Clujul, deoarece CLUJUL SUNTEM NOI! U CLUJ! Restul sunt firimituri care vor dispărea în timp, deoarece tradiția și iubirea față de un Simbol nu se poate cumpăra niciodată! Simțeam că o să fim șicanați de organizatori deoarece fotbalul din România nu este deloc un sport curat așa cum ar trebui să fie. După ce că au închis casele de bilete de frică să nu fie 90% din suporteri U-iști, cu scuza că așa se face în Europa..unde domnule jeg pușcaș se întâmplă așa ceva? NICĂIERI vă spun eu. Odată ce se stabilesc niște orare de achiziție așa rămân, nu cum vreți voi franari de 2 bani modificați după ureche tot. La fel cu interdicția de purta însemnele clubului la tribune..ce povesti peste tot lumea e lăsată să poarte ce vrea..dar voi instigați și vă place să faceți scandal. Atât puteti! Oricum adevărul va ieși la suprafață odată și odată și o să fie dreptate și în fotbalul românesc! Dar să nu mai vorbesc de frânari că nu merită decât să fie ignorați.

Vreau să felicit suporterii care au încurajat echipa în pofida tuturor piedicilor și șicanelor cu microfoane, controale exagerate etc.

Și fotbaliștii au luptat exemplar în teren, mai puțin Mendy care a fost vânat sau a fost mielul de Paști. Sper să-l donăm la Becali să-l bage în turma lui că nu are față de U, sau creier de fapt! A fost tocați de arbitri pe toate parțile, după eliminarea lui Mendy am primit și un gol din offside..așa să fie meniul complet. Se profila un dezastru 75 de minute în 10 oameni împotriva a 12 frânari+arbitrii. Dar încurajați de suporteri jucătorii nu au vrut să se predea și au luptat din greu, au avut 2-3 bări, vreo 2 ocazii de singuri cu portarul..dar șansa nu a fost de partea noastră. Apoi a venit accidentarea lui Clau-gol care era la un pas să-și înghită limba, au fost momente foarte urâte, de la distanță părea că are un infarct. Dar noroc cu universitarii mediciniști care l-au resuscitat rapid și l-au stabilizat repede. Tot stadionul îi scanda numele în timpul în care SMURD-ul îi acorda asistență. Tribunele fierbeau, împingeau studenții de la spate și atacam furibun poartea frânarilor, dar golul nu pica. Eram pe final..minutul 89 când simțeam că trebuie să egalăm, deoarece era prea mare nedreptatea care a existat până atunci și astfel în minutul 93 Cojocnean prinde o torpilă de la distanță și îl lasă spectator pe frânar. Deși mingea nu a rămas în poartă, a intrat parțial pe linia porții…și după câteva clipe arbitrii au validat golul.

Până la urmă s-a făcut puțină dreptate după câte au îndurat acești nebuni frumoși de la U CLUJ! Nu e rău că am obținut un punct în deplasare, deși nu se părea având în vedere că 90% din suporteri erau cu U! Astăzi a început căderea totală a frânarilor și sper să-i văd cât de repde unde le e locul, în divizia C! Sper ca UEFA și FRF să ia măsurile necesare pentru încălcarea regulamentelor de către frânari!

NUMAI U!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
bogdan

Foarte frumos scris!!!

bogdan

“De unde stii ca jucatorii lui U au pus acele autocolante si nu chiar franrii sa ne discrediteze??? ”
E posibil… scrie si despre asta la UEFA. Daca intr-adevar sunt u-istii care au lipit acolo abtibildurile, nu au nici o scuza! Nici ca i-au furat arbitrii, nici ca i-au injurat galeria adversa, nici chiar ca s-au batut pe coridor. Asta tine de cei 7 ani de acasa!!!

bogdan

Imi place cum scrii dar esti orb de dragoste! Ca si in cazul unui copil care este laudat pt tot ceea ce face si nu i se reproseaza niciodata greselile, probabilitatea este sa devina un copil cu probleme, la fel scrii si tu de Universitatea. Si eu sunt fan U, dar nu pot sa fiu de acord cu faptul ca jucatorii au lipit abtibilduri impotzrica cfr-ului in vestiar. Este o totala lipsa de respect!!! Sa le fie rusine. La fel nu sunt de acord cu fumigenele si petardele pe stadion. Asta inseamna sa fi alaturi de echipa? Sa ascuzi in… Mai departe»