Sport

Bravo ROMANIA!

Stejarii_calificare_Romania_Londra_2015_Rugby_Cuibus_Blog_TransilvaniaNaționala de Rugby a României s-a calificat pentru a 8-a oară la Campionatul Mondial de Rugby care va avea loc anul viitor la Londra. Aceștia s-au impus în fața reprezentativei Spaniei cu scorul de 32-6 (13-3). Stejarii au punctat prin reuşitele lui Vlaicu – două lovituri de pedeapsă şi trei transformări, Ionuţ Dumitru – două eseuri şi Valentin Calafeteanu – un eseu. Echipa Stejarilor a beneficiat şi de un eseu de penaltitate. În prezent România se află pe primul loc în grupa de calificare, cu 33 de puncte acumulate în opt meciuri, urmată de Georgia (28 de puncte, 7 jocuri) şi de Rusia (18 puncte, 7 jocuri).

Dacă vom termina pe prima poziție vom ajunge n Grupa C unde vom întâlni Argentina, Noua Zeelandă, Tongo și Africa 1. Dacă în schimb vom ajunge doar pe poziția a 2-a vom juca în Grupa C cu Franța, Irlanda, Italia și Canada.

Personal mi-aș dori să jucăm în grupa C pentru a vedea niște meciuri cu echipe mai puternice, chiar dacă este foarte greu să ieșim din această grupă.

BRAVO ROMÂNIA ȘI MULT SUCCES ÎN LONDRA 2015!

Mai jos puteți urmări câteva fotografii de la meciul de pe Cluj Arena.

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments