Universitatea Cluj

Bravo U Cluj!

Astazi am asistat la unul dintre cele mai bune meciuri ale Sepcilor rosii, din sezonul acesta. Sper totusi sa nu fie si ultimul, deoarece ar strica tot ce au aratat si realizat astazi. Chiar daca azi am batut “Batrana Doamna” cu 7-0, oficial 4-0, nu este foarte relevant, deoarece UTA a fost o echipa adunata in 4 zile rapid, cu niste jucatori obositi, slabi, unii prea tineri, iar altii prea batrani, plus ca “antrenorul” Popa ajuta banca tehnica din tribuna lui U. Era foarte distractiv cand vedeai ca il intrebau cei de pe banca ce sa faca, pe cine sa scoata..etc.

Oricum nu vreau sa minimizez daruirea jucatorilor de la U, deoarece merita toate laudele pentru meciul pe care l-au facut astazi. Nu stiu care a fost cauza, acei copii mici cu niste caciuli cu U, foamea de rezultate, mandria personala sau au jucat pentru sotii, iubite si amante. Jos palaria si sper in meciul urmator sa reconfirmati forma buna si daruirea totala! Am ramas surprins ca la 2-0 tot atacam, la 3-0 la fel, la 4-0 la fel…

Arbitrajul a fost de toata jena, am dat 7 goluri, dar un mitic idiot a anulat 3 dintre ele, desi trebuiau sa fie validate. Deci U Cluj trebuie sa dea multe goluri sa poata castiga la scor un meci. Ce fac miticii de la frf, lpf, beeprfp si mumufp? Apasa butoate si isi bat joc de sport in general..si rezultatele se vad: nu mai avem nici o echipa buna care sa faca fata in Europa, nu avem o nationala care sa impuna respect, nu mai avem stadioane de calitate.

Sper sa inceapa in vara lucrarile la noul Ion Moina si sa avem cat mai repede un stadion adevarat si o echipa de liga 1 si nu numai.

Haide U!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
skywalker

imi pare foarte rau ca nu am putut sa fiu azi-dimineata la meci, m-am bucurat foarte tare de victorie. sper sa pot merge la meciul cu curtea de arges.

Casony

Bine,te-am adaugat la “linkuri” in footerul paginii,astept sa ma pui si tu.Numai bine!