Busum 2009

p1000901.jpg

Mai multe poze de la party

Busum-ul este un orășel destul de mic, dar destul de drăguț. Infrastructura de asemenea este de invidiat, centrul este frumos și cu zone pietonale. Am găsit multe locații conduse de italieni (pizzerii, gelaterii etc.) Înghețata s-a apropiat destul de mult de cea din Italia. Am avut și aici câteva ieșiri cu turiști, dar a fost destul de lejer deoarece prețul unui bilet este destul de piperat, în jur la 70 de euro pentru 3 ore pe mare.
Din păcate noaptea nu prea găsești locații deschise și pentru noi vampirii este destul de greu să supravirețuim în astfel de locații..haha Dar este totuși un pub (www.pub-jolly-joker.de) care e deschis și noaptea. Am ieșit cu o mare parte din colegii de pe barcă și am tras un chef destul de fain piperat cu rom vechi de 75 grade, vodka lemon, tequilla..
Plașa de aici nu îmi place foarte mult deoarece nu au nisip, este o tentativă de plajă cu gazon bine îngrijit și cu scaune pentru turiști ca și cele din insule. Este oke, dar nu simți că esti la mare…parca ai sta în șezlong într-un parc.. Cam atâtea din Busum și dacă vreți să aflați mai multe despre această locați vizitați pagina oficială: www.buesum.de

(Visited 14 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments