Advertising

Camioanele second hand perfecte pentru orice firma de transporturi!

Camioanele reprezinta cea mai buna si eficienta modalitate de transport iar acest lucru se datoreaza felxibilitatii data de traseele ce pot fi alese pentru ca marfa sa poata ajunge la destinatie in cel scurt timp. Desi gradul de incarcare nu poate sa depaseasca din punct de vedere cantitativ volumul ce poate fii acoperit de trenuri sau avioane ori vapoare, camioanele au acest avantaj al flexibilitatii.

Orice firma de transport trebuie sa acorde o importanta deosebita camioanelor utilizate, astfel incat acestea sa poata oferi exact ceea ce trebuie in vederea indeplinirii task-urilor zilnice.

In materie de achizitionare camioane, puteti face o alegere excelenta fie daca optati pentru autovehicule noi fie pentru autovehicule second hand. Fiecare dintre aceste doua categorii, poate aduce avantaje cat si dezavantaje, insa aceasta alegere ramane sa fie facuta de fiecare firma in parte, in functie de nevoi. In cazul de fata, este vorba despre vehicule si autovehicule second hand, insa care pot fi achizitionate din aceleasi motive precum unele noi – rezistenta, durabilitate si fiabilitate.

Cautati un cap tractor sau o semiremorca in stare buna cu istoric cunoscut si care sa fie comercializate de dealeri seriosi si de incredere? Atunci raspunsul il veti gasi accesand Camioane.Scania.ro.

Echipa Camioane.Scania.ro este gata sa sara in ajutorul micilor investitiori cu vehicule si autovehicule de cea mai buna calitate si la preturi corecte, totul in cea mai avantajoasa forma.

Prin intermediul acestora, puteti opta pentru solutii de finantare extrem de avantajoase pentru toate buzunarele, fiindu-va pusa la dispozitie o gama de pachete flexibile, ideale pentru toate nevoile. Leasing-ul operational sau inchirierea sunt principalele metode prin care va puteti eficientiza serviciile companiei de transporturi, in cel mai sigur si eficient mod posibil.

Vreti sa achizitionati un camion insa bugetul nu va permite plata integrala si sunteti curiosi ce este lesing operational? Pe scurt, aceasta varianta de a cumpara un camion second hand, se rezuma la un avans de doar 3 rate , pe o perioada de finantare cuprinsa intre 1 si 3 ani. De asemenea, in ratele autovehiculului se vor include si asigurarile CASCO Scania Insurance si VABIS GAS, plus pachetul de servicii Optim. 

Insa pentru mai multe detalii, va invit sa accesati site-ul acestora si cu siguranta aici veti gasi raspunsul perfect pentru firma dumneavoastra.

.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments