Umanitare

Campania “Donează o notă muzicală!”

sub-zodia-muzelor.jpg

Ianuarie 2009: campania “Donează o notă muzicală!” este lansată în Cluj-Napoca!
Beneficiarii campaniei sunt cei 200 de copii ai Liceului pentru Deficienţi de Vedere (www.ldv.ro) din Cluj-Napoca. Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români Filiala Cluj-Napoca (ASCOR Cluj-Napoca) este implicată în viaţa copiilor cu deficienţe de vedere de aproape zece ani. Dorinţa copiilor de a învăţa să cânte la diferite instrumente muzicale a determinat Asociaţia să sprijine eforturile pe care conducerea şcolii le face în direcţia procurării instrumentelor şi a atragerii de persoane care să-i înveţe pe copii să cânte.
De aceea, campania “Donează o notă muzicală!” şi-a ales două obiective:
1. Să găsească persoane din Cluj-Napoca care să doneze instrumente muzicale pentru copiii din cadrul Liceului pentru Deficienţi de Vedere.
2. Să găsească clujeni dispuşi să îi înveţe în mod voluntar pe copii să cânte la diferite instrumente.
Campania se va desfăşura timp de şase luni (ianuarie-iunie 2009).

În data de 1 iunie organizăm un spectacol de caritate în cadrul campaniei “Donează o notă muzicală!” (http://notamuzicala.ascorcluj.ro) sub sloganul “De 1 iunie doneză o notă muzicala pentru copiii cu deficiențe de vedere!”.
Spectacolul va avea loc în sala Auditorium Maximum de la ora 18.00 (Facultatea de Studii Europene/Casa Universitarilor) .
Programul va fi pregătit de copilașii de la Liceul pentru Deficienți de Vedere și va avea și un invitat clujean.

Avem nevoie de ajutor pentru două lucruri:

1. Avem nevoie de dulciuri pentru copiii care vor prezenta programul. Dacă cineva știe vreo firma unde am putea să cerem o sponsorizare în produse (adică cunoaște acolo pe cineva personal) îl rugăm să ne ajute.

2. Vrem să invitam copii cu parinții lor. Cine știe persoane care lucrează în grădinițe din Cluj și ar putea să îi invite la spectacolul nostru îi rugăm să le spună și în același timp să ne contacteze pe adresa de email: notamuzicala@ascorcluj.ro

Cum poți ajuta și tu?

Doamne-ajuta!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments