Umanitare

Vrei sa faci o fapta buna ? Contribuie si tu !

De vreo 2 saptamani am avut un sentiment acut ca vreau si trebuie sa fac o fapta buna. Si primul lucru ce mi.a venit in minte a fost urmatorul:
Sa vizitez niste copii orfani de la o casa de copii, pt a le darui ceva. Totusi ca rezultatul sa fie mai pregnant, mi.am zis “hai sa.mi sun cativa prieteni ca poate o sa.mi impartaseasca dorinta”. Zis si facut. Asa ca pana acum am pe lista 10, posibil 11 persoane care contribuie si ei la acest gest.

Asa ca am stabilit o suma de 50 de lei pe care sa o dam fiecare. In functie de cati bani se strang, ca poate mai apar altruisti, ma voi duce personal sa cumpar fructe, dulciuri, rechizite scolare pe care sa le impartim copiilor. Am luat legatura cu domnisoara Eniko Deak de la casa de copii Aksza de pe strada Emil Racovita, din Cluj.Napoca, si probabil undeva in data de 3, 4 decembrie o sa le facem o surpriza copiilor de acolo.

Daca mai doriti careva sa luati parte la acest gest, sunteti bineveniti.
Imi puteti scrie aici sau la tel: 0741 22 00 34.

Pana acum am contribuit eu, Vele Bogdan, Morar Gratian, Cozac Alexandru, Marius Adrian. Ni s-a alaturat ieri Paul Petrut , Craciun Claudiu David Uivari, Naciu Sebastian-Andrei si Cosmina Ciortea, Alin Alex ,Amoraritei Andrada si Carmen Emilia Suciu . Si urmeaza si alte persoane care s.au anuntat. Totul e transparent. Fac asta doar pt a promova putin gesturile de genul.
Sunt surprins de altruismul oamenilor; suntem pe drumul cel bun. Sufletelul inca respira in noi.
In functie de cum se doreste, va voi mentiona sau nu, aici, cat si pe alt forum sau facebook, unde activez.
Sanatate ! Si eu, Untitled1va multumesc tuturor celor care va aduceti aportul !

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments