Advertising,  Externe,  Tineret

Campanie informare acomodare, munca, conditii de viata in Germania

bkk_vor_ort_prezentare_Lucian_ Bobes_cluj_cuibus_blog_transilvaniaJoi, 22 Mai 2014 ora 18:30 in Cluj-Napoca,  Cladirea PEDAGOGICA( langa Hotel City Plaza) str Sindicatelor nr 7 Sala 10 et 1 va avea loc o prezentare a pasilor necesari integrarii unui cetatean european care doreste sa lucreze temporar sau definitiv, in structurile socio-economice din Germania.

Prezentarea va fi sustinuta de un reprezentant al BKK vor Ort, una dintre cele mai mari case de sanatate  de stat din Germania si vine in intampinarea cetatenilor din Romania care doresc sa munceasca sau sa se stabileasca  in Germania,  date fiind noile conditii de munca conform articolului  45 din Tratatul privind libera circulatie a fortei de munca pe teritoriul Uniunii Europene.

Scopul BKK vor Ort este de a oferi consiliere si sprijin cetatenilor din România care doresc sa lucreze în Germania sau care deja au un loc de munca în Germania.
Pentru a ajuta cetatenii romani sa se integreze sau sa înceapa o viata noua în Germania, BKK vor Ort a realizat o brosura de informare pentru acestia. Brosura contine  informatii despre:
-BKK vor Ort – Asigurarea dumneavoastra de sanatate
-sosirea în Germania
-locuinta
-asigurarea sociala în calitate de angajat
-conturi bancare si asigurari
-servicii de sanatate
-adrese importante
si multe altele….

Informarea tine cca o ora iar la final participantii vor primi brosura cu informatii complete despre integrarea in structurile socio-economice din Germania.

Va asteptam,
Lucian Bobes
Reprezentant BKK vor Ort,
Romania.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Georgian Benta

Pentru cei care nu au putut participa, pot gasi borsura in format PDF, in limba romana, chiar pe site-ul BKK vor Ort: http://www.bkkvorort.de/sprachseiten/romana/