Fuck the system

Cand “taranii” ajung la teatru

take-ianke-cadar-cluj.jpg

 

Ieri am fost la piesa Take, Ianke si Cadar de la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj. Credeam ca o sa fie o seara frumoasa, mai ales ca stiam ca e o comedie draguta, iar in piesa juca o cunostinta recenta.

 

Din pacate, ca de obicei, in fiecare zi trebuie sa patesc ceva in rahatul asta de tara. Dupa aglomeratia de la intrare…ajung in sala de spectacol. Acolo galagie, aglomeratie.. Cu greu reusesc sa merg spre zona unde erau locurile mele. Cand ajung acolo, ghici ciuperca ce-i?

Locurile erau “ocupate”! Era o tanti blonda la vreo 35 de ani cu ceva bilet de 10 lei. Ciudat ca cel mai ieftin bilet era 15 lei, dar trecem peste ca nu asta era important. Tipa zice: “eu nu plec de aici ca am si eu bilet”. I-am mai repetat odata ca locurile acelea sunt ale mele..si o vazut din priviri ca din blonda creata cum era o fac cheala daca nu pleca de acolo si a plecat partia..dar si-a lasat fetita pe alt loc vandut. Apoi m-am prins ca parintii, bunicii si alte persoane au intrat cu bilete reduse pentru copii!!!

In fata noastra alte persoane patesc la fel..platesc bilet de 15 lei si ajung sa-si faca nervi sa poata sta pe locurile lor. Altii cedeaza si stau pe unde pot.

Se apropie ora de incepere a spectacolului si merge cineva pe scena si roaga publicul sa-si inchida telefoanele si sa faca liniste. Vezi de treaba in loc de piesa de teatru primesc galagie ca la bar, aglomeratie ca in mall la reduceri. Jenant..nu stiu de ce vin “oligofrenii” aia la teatru sa se dea “jmecheri” ca fac baloane cu guma, ca un piese la mobile, ca baga flashuri in ochi actorilor..

 

BAI smecherilor STATI IN P… MEA ACASA SI NU MAI DERANJATI OAMENII NORMALI CARE VOR SA VADA U NSPECTACOL IN LINISTE!!!

 

Piesa de teatru este frumoasa, pacat ca unele parti nu se pot auzi din cauza astora.

In spatele meu erau niste “doamne” la vreo 50 de ani care credeam ca sunt invatatoare. Au mai venit 2 persoane care aveau locuri langa noi, dar erau ocupate de fiica blondei pe care am ridicat-o de pe locurile mele. Tatele din spate se baga ca au bilet cu grupul de la invatatoare. Cele 2 victime pline de nervi pleaca si isi cauta locuri libere prn bezna din sala. Babele astea trancanesc in continuare..si in pauza si dupa reluarea piesei. La una din cele 2 “taranci” ii suna telefonul. Nu am mai rezistat si le-am spus sa iasa afara daca nu vor sa vada piesa! Au ramas socate si cred ca au tacut mai mult din cauza socului si rusinii. Chiar nu am platit bilet sa aud 2 taranci cum vorbesc vrute si nevrute in timpul unei piese de teatru. Le trimiteam si undeva, dar erau prea in varsta si am zis ca doar in partea 2-a le trimit mai dur la plimbare daca nu termina de vorbit.

 

Vreau sa felicit oricum actorii care au ignorat idiotii si au incercat sa-si continue rolurile cat mai bine.

Chiar daca iar mi-am facut nervi cu niste prosti, m-am bucurat ca am vazut o piesa draguta la care am ras de multe ori.

Bine a zis Dan Puric ca Oamenii Normali din Romania vor ajunge sa fie o secta! Sunt pe cale de disparitie si greu de gasit si pastrat in tara.

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments