Capitala Europeana a Tineretului

Captură foto: youthforum.org

Capitală Europeană a Tineretului (European Youth Capital – EYC) este un titlul acordat în fiecare an unui oraș din Europa, iar pe durata acestui an orașul se poate prezenta prin diferite manifestări care vor evidenția cât mai bine viața socială, culturală, politico-economică a tinerilor.

Cu această ocazie am decis să fac o nouă categorie –EYC CLUJ 2015– pe blogul meu pentru a ajuta tinerii din alte țări care vor vizita capitala Transilvaniei cât și o pagină pe Facebook!

Să sperăm că municipalitatea va reuși să profite de acest bum de turiști și să organizeze cât mai multe evenimente de calitate.  Acest program SHARE paote fi o rampă de lansare foarte bună pentru străinii mai reticenți care nu au vizitat încă capitala Transilvaniei, dar și pentru tinerii români din alte orașe care trebuie să vadă cel puțin odată în viața Clujul.

Titlul de Capitală Europeană de Tineret a fost acordat pentru prima oară în anul 2009 oraşului Rotterdam, urmând apoi Torino, Anvers, Braga, Maribor şi Salonic în 2014.

Mai jos puteți vedea un scurt filmulețul de promovare a acestei competiții:

 

 

Sursă info:

Primăria Cluj-Napoca

Youth Forum

Youth@Cluj-Napoca 2015

European Youth Capital

 

 

(Visited 28 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments