Advertising

Care sunt avantajele alegerii unei pompe submersibile?

Fiecare gospodarie trebuie sa fie alimentata cu apa, indiferent de locul de unde aceasta este colectata. Oamenii intotdeauna au fost nemultumiti de modul in care traiau si au incercat sa faca in asa fel incat sa isi simplifice modul de viata, insa niciodata nu a fost de ajuns. Stiau ca se poate si mai bine si asta nu din punctul rau de vedere. Astfel au aparut fantanele cu galetile de apa scoase cu ajutorul scripetilor, iar mai apoi fel si fel de inventii ca hidrofoarele si pompele care fac posibila alimentarea unei locuinte.

Pompe submersibile sunt o alegere potrivita in cazul in care ai in apropiere o fantana, un put sau chiar un lac, iar locuinta ta necesita o cantitate mare de apa sau terenul pe care il ai de irigat este destul de intins ca si suprafata.

Care sunt avantajele pentru care te sfatuiesc sa alegi una dintre variantele de pompe submersibile?

Sunt usor de instalat – instalarea lor este usoara deoarece acestea sunt fixate in interiorul sursei de unde se preia apa si nu necesita o camera special separata, ferita de umiditate sau de inghet. Aceasta capacitate a ei de a se automorsa este benefica deoarece nu necesita interventia unui specialist.

Nu sunt galagioase – Daca alegi o pompa submersibila vei avea ca avantaj proprietatea ei silentioasa, comparativ cu hidrofoarele care scot zgomote deranjante ori de cate ori trebuie sa colecteze apa de la sursa. Faptul ca este introdusa la o anumita adancime face ca zgomotul produs sa nu fie atat de insuportabil, sunetul fiind inhibat de adancime si de apa.

 Nu se supraincalzesc – alt avantaj pentru care iti recomand sa alegi o pompa submersibila este acela ca nu se supraincalzeste, deoarece apa in care este introdus are efect de racire si de mentinerea a unei temperaturi optime, fiind astfel protejat si impotriva ruginirii.

Au o putere de aspirare mare –  daca alegi un astfel de dispozitiv, vei putea nu doar sa aspiri apa, ci vei putea si sa o colectezi pentru anumita perioada de timp, pentru ca tu sa o poti folosi atunci cand ai nevoie pentru uz casnic sau personal.

Au o putere de distribuire mare – iti recomand ca atunci cand iti achizitionezi o pompa sa te informezi cu privire la presiunea pe care o are sau distantele pana la care pot sa aprovizioneze o locuinta sau sa irige un teren. Sunt potrivite in locurile in care fluctuatiile pot reprezenta o problema din cauza mediului in care este pozitionat, cum ar fi o casa la munte sau o casa in care distanta intre sursa si locuinta este mai mare.

Exista pompe pentru ape curate si pompe pentru ape murdare – Alt avantaj important pe care il prezinta aceste dispozitive este faptul ca sunt dotate cu un fel de sita care nu permite patrunderea impuritatilor in cazul in care apa este mai murdara.

Poti arunca o privire pe site-ul shop-einstal.ro pentru a gasi una dintre pompe submersibile care sa se potriveasca nevoilor locuintei tale sau a terenului pe care il ai de irigat. Acum ca stii care sunt avantajele folosirii unui asemenea dispozitiv iti urez spor la cumparaturi.

.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
e-provincia.com

Ai o casa si vrei sa nu mai depinzi de altii sau casa de vacanta e undeva intr-o zona, unde nu exista retea de apa. Atunci e bine sa stii ca exista alternativa.