Advertising,  Fotografie

Casatoria si fotograful

Jadoris_fotograf_de_nuntaCăsătoria este unul dintre cele mai importante evenimente din viața noastră. Cu toții știm câtă implicare, timp și stres necesită organizarea unui astfel de eveniment. Poți apela la o firmă specializată care să-ți contureze visul în realitate sau o poți face chiar tu cu multă răbdare.
Pentru ziua cea mare sunt multe detalii de care trebuie să ții cont: biserica, restaurantul, tematica nunții, verighetele, invitațiile, rochia de mireasă, costumul mirelui, lumânarile, buchetul nașei și al miresei, mărturiile, formație sau D.J, fotograf și videograf, tradițiile etc. Timpul, răbdarea și comunicarea sunt elementele esențiale atunci când vă apucați să organizați cel mai important eveniment din viața voastră. Totul trebuie să fie perfect.
Ficare fată își creionează și își închipuie rochia de mireasă încă din copilărie. Rochia este pionul principal, ea atrage toate privirile. Trebuie să ai o ținută impecabilă în care să te simți în largul tău, să fie o ținută care să te reprezinte. Mirele este și el important, trebuie să fie îmbrăcat ca la carte, să se comporte ca un adevărat domn dar de cele mai multe ori el se pierde cu firea atunci când își vede mireasa pentru prima dată.
Verighetele sunt un simbol al nunții, sunt indispensabile. Evident, viitori miri trebuie să le aleagă cu ceva timp înainte de nuntă. Și acestă decizie este una importantă care ține de mai mulți factori și de gusturile acestora. Prin forma lor verighetele sunt simbolul perfecțiunii dar timpul le-a modernizat și acum este o paleta largă de unde își pot alege inelele. Pot opta pentru un stil simplu din aur galben sau pot fi mai îndrăzneți și pot combina culorile de aur: galben, roz și alb. Le poți da un plus de valoare prin adăugarea de pietre prețioase și semiprețioase.
Buchetul miresei face și el parte din elementele din lanțul organizării nunții. Mireasa își alege după gusturile și preferințele ei florile care se vor așeza în buchet. Ea își poate alege un buchet rotund, un buchet format din mai multe genuri de flori sau un buchet tradițional din trandafiri. Depinde de fiecare mireasă cât de încrezătoare sau cât de îndrăzneață este în alegerea tipului de flori și de buchet.
Acest eveniment este unic sau ar trebui să fie așa, unic și inedit, să fie o zi veselă, plină de energie pozitivă și gânduri bune din partea tuturor invitaților. Ca totul să rămână în amintirea tuturor mereu trebuie să alageți jadoris fotograf pentru nunta. El vă v-a ajuta să vă transforme nunta într-un eveniment nemuritor pentru voi și pentru invitați. Rolul lui este foarte important în acest eveniment așa că și alegerea unui fotograf necesită atenție și importanță.
Cum vă ziceam și la început, da, organizarea unei nunți poate să fie o sursă continuă de stres dar trebuie să comunicați dorințele voastre partenerului cu mult calm. Toate se vor rezelova treptat sau de la sine, cu ajutor din partea celorlalți sau nu, esența este să treceți prin toate ideile pe care le aveți cu privire la acest eveniment. Nu trebuie să-l transformați în ceva ce vă poate face să uitați scopul principal: iubirea voastră.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments