Ce faceam acum 18 ani…

Nu știu câți își mai amintesc că acum 18 ani, naționala de fotbal masculin a României a ajuns în sferturile Campionatului Mondial din SUA 2004. O performanță unică pentru noi. Un meci nebun pe care și acum îl țin minte. A fost cel mai durerost meci de fotbal. Acest meci l-am vazut acasa împreună cu tatăl meu și cu unchiul Viorel, am trăit la întensitate maxima acest meci iar la final plângeam ca niște copii. A fost un meci frumos, dar uneori latinitatea noastră nu prea ne ajută în sporturile de echipă. Dacă eram mai atenți pe final poate reușeam să ajungem și mai sus la acest turneu final cu “Generaţia de aur”.

Gheorghe Hagi a prins “11-le World Cup 94”, iar golul său împotriva Columbiei a fost votat “Cel mai frumos gol al turneului”.

 

Oricum felicitări celor care au jucat la USA 2004 – România: Florin Prunea, Dan Petrescu, Daniel Prodan, Miodrag Belodedici, Ionut Lupescu, Gheorghe Popescu, Dorinel Munteanu (Basarab Panduru ’84), Florin Răducioiu, Gheorghe Hagi, Ilie Dumitrescu, Tibor Selymeş. Antrenor: Anghel Iordănescu.

HAI ROMÂNIA!

 

(Visited 24 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments