Ce televizor mi-am luat de la rombiz.ro

Cautam acum ceva timp oferte de televizoare Samsung. Televizorul vechi mi s-a stricat si a fost un bun prilej de a cumpara altul.

Am inceput sa caut magazinul online potrivit pentru o astfel de achizitie. Si l-am gasit – rombiz.ro. Acest magazin online are o experienta de 25 de ani, 25 de ani in care a vandut produse de cea mai buna calitate. Ma bucur sa fiu unul dintre clientii rombiz.ro, chiar daca am descoperit de curand acest magazin.

Mi-am cumparat de la Rombiz un televizor Samsung pe care am dat aproximativ 2000 lei. Acesta e bugetul pe care l-am alocat eu, deoarece am vrut un Smart TV de calitate. Am ales un Samsung K5582. E un Smart TV asa cum am vrut. Are o diagonala de 101 cm, rezolutie 1920 x 1080 pixeli, 3 intrari HDMI, 2 USB, wireless si Bluetooth. E un TV care imi place foarte mult. Are dimensiunea ideala pentru livingul meu, reda sunetul la cea mai buna calitate si si-a meritat toti banii.

Daca nu iti permiti sa investesti 2000 lei intr-un TV Samsung, la rombiz.ro gasesti televizoare si mai ieftine. Insa, nu te astepta sa iei cine stie ce TV, cu o diagonala prea mare sau un Smart TV daca nu esti dispus/a sa dai mai mult de 1000-1200 lei. Iti poti cumpara un televizor bun, de calitate, dar nu foarte mare si nu Smart TV.

Rombiz e un magazin online de incredere, un magazin de la care poti cumpara o multime de produse, de la jucarii, la electrocasnice mari. Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp, astfel incat sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate.

In curand vine si Black Friday. La Rombiz reducerile de Black Friday vor fi in perioada 18-27 noiembrie. Urmareste site-ul pentru a profita de ele.

Tu ce produse ti-ai dori sa cumperi de la rombiz.ro?

(Visited 90 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments