Gastronomie

Cele mai bune cuptoare gastronomice

cuptoareprofeionaleOrice bucatareasa, fie ea amatoare sau experta, stie cat de important este cuptorul pe care il foloseste la prepararea mancarurilor. Sunt situatii in care degeaba folosim cele mai bune ingrediente pentru a prepara un produs, daca cuptorul nu functioneaza corespunzator, daca nu coace uniform si la temperatura constanta, toate eforturile noastre vor fi in zadar. Asemenea esecuri sau incidente nu au ce cauta in activitatea desfasurata la scala mai larga, cum ar fi la restaurante, pizzerii, cofetarii, brutarii, etc. Astfel, cuptoarele folosite in acest domeniu de activitate trebuie sa fie de cea mai buna calitate si ofere performante sporite. SDS Group pune la dispozitia clientilor sai o gama foarte variata de cuptoare gastronomice, provenind de la producatori si brand-uri renumite la nivel international. Aceste cuptoare sunt dotate cu diverse nivele de control al umiditatii ce pot fi presetate, cu sonde de temperatura pentru produse, cu  sisteme suplimentare de siguranta, functie de afumare, etc.

Daca alegeti sa achizitionati cuptoare profesionale SDS Group veti beneficia de produse de inalta calitate, de la producatori de top, cum ar fi Electrolux sau Zanussi, ce ofera performante ridicate si rezultate excelente de fiecare data. Dintre tipurile de cuptoare comercializate de catre SDS Group amintim: cuptoare Electrolux Crosswise Convection, cuptoare Smart Zanussi, Electrolux air-o-convection Electrolux air-o-convection, Touchline Electrolux, air-o-steam B Electrolux, air-o-steam Touchline Electrolux, EasyPlusT Zanussi, EasySteam B Zanussi, si Air Convection Zanussi. Gama de cuptoare gastronomice de la SDS acopera o mare varietate de utilizari: atat pentru preparate culinare diverse in bucatariile restaurantelor, cat si pentru coacerea produselor de panificatie, cofetarie, patiserie si chiar rotiserie. Toate modelele de astfel de cuptoare sunt foarte fiabile si sunt dotate cu afisaj digital sau touchscreen, sunt de calitate superioara, cu nivele de umidificare prestabilite si functioneaza cu convectie sau cu abur.

Totodata, de la SDS Group puteti achizitiona si diverse accesorii pentru cuptoare, cum ar fi diferite tipuri de suporturi, hota in condensatie, variate modele si dimensiuni de tavi, gratare sau filtre pentru grasimi. Beneficiati astfel de sisteme complete pentru bucataria, patiseria sau brutaria dumneavoastra. In plus, vi se ofera si servicii de consultanta, montaj, service, etc.

Daca sunteti interesati sa contactati reprezentantii firmei SDS Group o puteti face atat on line, pe site-ul oficial www.sdsgroup.ro, cat si la unul dintre birourile teritoriale, care sunt situate in Iasi, Cluj, Timisoara, Craiova si Ploiesti..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments