Cenzura Color Run Romania

Curios fiind din fire vroiam să știu ce conține pudra care este folosită la evenimentul The Color Run, deoarece tare cred că se folosesc coloranți sintetici care nu prea sunt ok pentru consumul uman. Din păcate în bunul stil românesc unii se cred mari și tari și nu respectă clienții-participanții la eveniment. Având în vedere că a fost un eveniment la care au participat peste 1000 de oameni + oamenii de pe strada, este mai mult decât necesar să existe o transparență totală când este vorba de sănătatea perticipanților, mai ales că aceea pudră intră prin nas-gură..  Dacă 1000 de oameni înghit o chestie fără să se intereseze despre ce este vorba este problema lor, dar eu vreau să știu ca trecător prin centrul Clujului cu ce praf sunt agresat pe trotuar.

După un răspuns evaziv am primit un ban frumos pe pagina lor, iar comentariul meu a fost șters. NU știu dacă organizatorii au luat această decizie sau ceva pipiță care nu are nici o treabă cu respectul și cu sănătatea publică. Să trăiască PR-ul de Balcani.

Mai jos puteți vedea răspunsul pe Facebook.

pudra_continut_misterios_color_run_romania

captura FB_color_run_romania_coloranti_naturali

Dragă The Color Run există o mulțime de produse care nu sunt safe și se vând chiar dacă au toate certificatele din lume (țigări, unele medicamente, materiale de curățenie ș.a.), doar că lumea nu este informată cum trebuie despre acele produse. Dacă nu aveți nimic de ascuns și credeți că pudrele sunt 100% safe ar fi frumos să publicați compoziția exactă nu doar o compoziție informativă și evazivă.

(Visited 25 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments