Clujul de langa noi

CLUJ-NAPOCA. UN TÂNĂR DE 22 DE ANI, PRINS DE RADAR CU 173 KM/H ÎN ORAŞ

radar.jpg

Daca pana demult credeam ca nu o sa am probleme de siguranta rutiera in Cluj-Napoca, uite ca realitatea incepe sa-mi contrazica asteptarile. Odata cu migratia miticilor in Cluj pentru “afaceri”au aparut si teribilisti care isi fac de cap nestingheriti. Am simtit pe propria piele..cum e sa fii la un pas de accident pe trecerea de pietoni, ca unii cu numar de B, AB, BN sau mai nou CJ trec pe rosu si merg ca si la raliu in centrul orasului.

De curand un tanar de 22 de ani circula cu 173 de km/h in oras!!!  Acest personaj ori e inconstient ori e prost de da in gropi..isi pune viata lui in pericol pe de-o parte, dar este un pericol public pe de alta parte! Sa conduci cu 120 km/h peste limita legala nu e chiar normal…dar ce e normal in tara asta? Pacat ca exista astfel de specimene. Daca in alte tari nu iti deranjeaza nimeni timpanele cu muzica la maxim, se respecta limitele de viteza..la noi e mai rau ca in jungla.

Eu personal i-as retrage permisul pe10 ani acestui individ care a circulat cu 173 km/h, pacat ca militienii i-au suspendat permisul  pentru 90 de zile si cu nouă puncte amendă…o nimica toata pe langa pericolul care il reprezenta. Poliţiştii au organizat de la jumătatea lunii iunie o campanie de prevenire a accidentelor pe DN 1. Numai în judeţul Cluj au fost aplicate aproape 20.000 de sancţiuni, dintre care 13.000 pentru viteză.

Sa auzim numai de bine si sa ne respectam mai mult unii pe altii!!!


sursa Observator
.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments